Pınarbaşı kimyonu için Kayseri’de özel üretim alanı! İlk kez ekilecek
Pınarbaşı kimyonu için Kayseri’de özel üretim alanı! İlk kez ekilecek
İçeriği Görüntüle

Kayseri’de daha yeşil bir gelecek için 11 Kasım hazırlıkları sürüyor. Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında gerçekleştirilecek fidan dikim etkinliği öncesinde çalışmalar hız kazanırken, etkinliğin yapılacağı alan da yetkililer tarafından incelendi.

Bayram Hacı Fidan Dikim Alanı’nda inceleme

Kayseri Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikiminin gerçekleştirileceği Bayram Hacı Fidan Dikim Alanı’nı ziyaret etti.

Etkinlik öncesinde alandaki hazırlıkları yerinde inceleyen Bayıcı, yetkililerden yürütülen çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Gelecek nesillere yeşil miras bırakılacak

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ağaçlandırma çalışmalarının daha yaşanabilir bir çevre oluşturma hedefi taşıdığı vurgulandı.

Açıklamada, “Daha yeşil bir gelecek, daha yaşanabilir bir çevre ve gelecek nesillere bırakılacak yeşil bir miras için 11 Kasım'da hep birlikte fidanlarımızı toprakla buluşturmaya hazırlanıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Kayseri’de 11 Kasım’da gerçekleştirilecek etkinlikle fidanların toprakla buluşturulması ve gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakılması hedefleniyor.

Muhabir: Tarık Sena Kösedağ