Eğitim-Bir-Sen Kayseri 1 No’lu Şubesi, 8. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda tek listeyle seçime giren mevcut başkan Mehmet Emin Aslantürk, yeniden başkanlığa seçildi.
Genel kurulda birlik ve beraberlik mesajı
Özel bir salonda düzenlenen genel kurulda üyeler tek listeyle seçime gitti. Genel kurula katılan Eğitim-Bir-Sen Nevşehir 1 No’lu ve 2 No’lu şubelerinden yapılan açıklamada, teşkilatın birlik ve beraberlik anlayışına dikkat çekildi.
Açıklamada, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun hâkim olduğu genel kurulda, teşkilatımızın dayanışma ve ortak mücadele anlayışı bir kez daha güçlü şekilde ortaya konuldu” ifadeleri kullanıldı.
Mehmet Emin Aslantürk güven tazeledi
Genel kurulda yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Mehmet Emin Aslantürk yeniden başkan seçilerek görevine devam etme hakkı kazandı.
Eğitim camiasından Aslantürk’e tebrik mesajları gelirken genel kurulda sendikanın üye sayısı ve teşkilat yapısı da gündeme geldi.





