Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Kalın, görüşmede Kayseri’de yürütülen teşkilat faaliyetleri ve gelecek dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretin öne çıkan gelişmesi ise MHP Talas İlçe Başkanlığı tarafından satın alınan hizmet binasının tapusunun Bahçeli’ye takdim edilmesi oldu.

Kalın, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak görüşmenin ayrıntılarını aktardı ve Bahçeli’nin Kayseri’ye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kalın’dan Bahçeli’ye teşekkür

Ziyarete ilişkin açıklamasında Bahçeli’nin Kayseri’ye yönelik ilgisine dikkat çeken Kalın, şu ifadeleri kullandı:

“Bilge Liderimiz, Genel Başkanımızı ziyaret edip teşkilat faaliyetlerimiz ve yapılacak olan çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Sayın Genel Başkanımızın şahsıma ve Kayseri’mize karşı göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı şükranlarımı arz ederim. Sayın Genel Başkanımızın Kayserili hemşehrilerimize selamlarını iletmekten gurur duyuyorum.”

Talas İlçe Başkanlığı’nın tapusu Bahçeli’ye takdim edildi

Ziyaretin dikkat çeken başlıklarından biri de MHP Talas İlçe Başkanlığı’nın hizmet binası oldu. Daha önce kiralık olarak kullanılan ve yakın zamanda teşkilat tarafından satın alınan binanın tapusu, Genel Başkan Bahçeli’ye takdim edildi.

Tapu teslimine ilişkin bilgi veren Kalın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu ziyaret vesilesiyle Talas İlçe Başkanlığımızın kiralık olarak kullanılan ve yakın zamanda teşkilatımız tarafından satın alınan mülkün tapusunu zat-ı alilerine takdim ettik”

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun’dan ahlaklı siyaset vurgusu
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun’dan ahlaklı siyaset vurgusu
İçeriği Görüntüle

İsmail Özdemir’e de ziyaret

MHP Kayseri heyeti, Ankara programı kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’i de ziyaret etti. İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın’a, İl Divan Kurulu üyeleri ve Talas İlçe Başkanı Kayhan Saraç eşlik etti.

Görüşmede teşkilat çalışmaları, Kayseri’nin öncelikleri ve şehrin geleceğine yönelik hedefler ele alındı. Ziyarette karşılıklı istişarelerde bulunulduğu belirtildi.

“Kayseri’mize hizmet etme kararlılığımızı sürdüreceğiz”

MHP Kayseri İl Başkanlığı, ziyaretlerin ardından bir açıklama yaptı. Açıklamada birlik, beraberlik ve ortak akıl vurgusu öne çıktı:

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu ilkeler ve ülküleri doğrultusunda; birlik ve beraberlik ruhuyla, ortak akıl ve güçlü teşkilat anlayışıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.”

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi:

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak, davamızın sorumluluğunu taşıyarak Kayseri’mize ve hemşehrilerimize hizmet etme azim ve kararlılığımızı sürdüreceğiz.”

Muhabir: Eray Sena Kösedağ