Bünyan Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım altyapısını iyileştirmek amacıyla yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerde ihtiyaç duyulan noktalarda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında asfalt yama, parke ve yol yapım uygulamalarıyla yolların mevcut durumu iyileştiriliyor.
Çalışmalar Fatih Mahallesi’nde devam ediyor
Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Doğanlar ve Yakutiye mahallelerinin ardından Fatih Mahallesi’nde yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu.

Metin, mahallede ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt yama çalışması yapıldığını belirterek, “Fatih Mahallemizde yollarımızı daha kullanışlı hale getirmek için ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt yama çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlçemizin her mahallesinde eksikleri tespit ediyor, çözüm odaklı çalışmalarımızla sahada olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Hedef daha konforlu ulaşım
Bünyan Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda yol bakım ve onarım faaliyetlerini sürdürüyor. Çalışmalarla mahalle yollarının daha kullanışlı hale getirilmesi ve ulaşım konforunun artırılması hedefleniyor.





