AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Belediyeler Birliği toplantısı dolayısıyla Ankara’ya gelen Kayserili belediye başkanlarıyla buluştu. Görüşmede ilçelerde yürütülen çalışmalar, devam eden yatırımlar ve vatandaşların talepleri ele alındı.
Dört ilçenin belediye başkanıyla görüştü
Bayar Özsoy; Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ile bir araya geldi.
Başkanlarla görüş alışverişinde bulunan Özsoy, ilçelerdeki hizmetler ve devam eden projeler hakkında istişarelerde bulundu. Görüşmede hemşehrilerin beklenti ve talepleri de gündeme geldi.
“Ortak akılla şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz”
Buluşmaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özsoy, Kayseri’nin tüm ilçelerinin kendileri için kıymetli olduğunu vurguladı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Özsoy, şehre ortak akılla hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirtti.
Özsoy, belediye başkanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.





