Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Dünya Kadın Çiftçiler Günü kapsamında İncesu ilçesinde üretim yapan kadın çiftçilerle bir araya geldi. Bitkisel üretim ve hayvancılık alanlarında faaliyet gösteren kadın üreticileri ziyaret eden Saklav, emekleri dolayısıyla kendilerine çiçek takdim etti.
İncesu’da kadın üreticilerle buluştu
İl Müdürü Bülent Saklav, İncesu’daki ziyaretinde tarım ve hayvancılık alanında çalışan kadın üreticilerle görüştü. Üreticilere çiçek veren Saklav, kadın çiftçilerin gününü kutladı.
Kadın çiftçilerin emeğine vurgu
Kadınların tarımsal üretim ve hayvancılıkta üstlendiği role dikkat çekilen ziyarette, toprağı işleyen ve üretime katkı sunan kadın çiftçilerin emeği öne çıktı.
Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, toprağa emek veren, üretimi güçlendiren ve sofralara bereket katan tüm kadın çiftçilerin Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü kutladı.





