Kayseri’nin Talas ilçesinde spor ve sosyal yaşamı bir araya getiren çalışmalara bir yenisi eklendi. Ali Dağı’ndan havalanan yamaç paraşütlerinin iniş noktası olan Yamaç Paraşütü İniş Alanı’nda yürüyüş yolu ve tartan pist çalışmaları tamamlandı.
Talas’ta açık havada spor imkânı
Tamamlanan düzenlemeyle birlikte alan, yürüyüş yapmak, sporla ilgilenmek ve açık havada vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için yeni bir kullanım alanına dönüştü. Çalışmanın bölgedeki sosyal yaşama katkı sağlaması hedefleniyor.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yapımı tamamlanan yürüyüş yolu ve tartan pistte incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde değerlendiren Yalçın, sahada görev yapan işçilerle sohbet ederek emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Yalçın vatandaşların taleplerini dinledi
İncelemeleri sırasında alanı kullanan vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Yalçın, yapılan çalışmalar hakkındaki görüş ve talepleri dinledi.
Vatandaşlar ise düzenlemeyle birlikte modern bir spor ve yürüyüş alanına kavuştuklarını belirterek Başkan Yalçın’a teşekkür etti.




