AK Parti Kayseri teşkilatı, Kasım Ayı Danışma Meclisi Toplantısı’nı geniş katılımla gerçekleştirdi. Toplantıda parti yöneticileri, belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları bir araya geldi.

Haber - 2026-11-03T212044.149.jpg

Teşkilat mensupları toplantıya katıldı

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıya Orta Anadolu Bölge Koordinatörü Haktan Ömeroğlu, İl Başkanı Hüseyin Okandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu katıldı.

Toplantıda ayrıca yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile meclis üyeleri de yer aldı.

Haber - 2026-11-03T212050.529.jpg

Ersoy, Pınarbaşı’nın susuz arazileri için Bakan Yumaklı’ya sordu: 350 bin dönüm sulanabilir mi?
Ersoy, Pınarbaşı’nın susuz arazileri için Bakan Yumaklı’ya sordu: 350 bin dönüm sulanabilir mi?
İçeriği Görüntüle

Kasım ayı çalışmaları değerlendirildi

Teşkilat mensuplarının katılımıyla düzenlenen danışma meclisi toplantısı, parti içi istişare ve değerlendirme buluşması kapsamında gerçekleştirildi. Toplantıya ilişkin yapılan paylaşımda katılımcılara teşekkür edilirken, Kasım Ayı Danışma Meclisi Toplantısı’nın gerçekleştirildiği duyuruldu.

Haber - 2026-11-03T212038.706.jpg

Kaynak: Özel Haber