Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, eski futbolcu German Onugkha’nın Kayseri ile ilgili yaptığı açıklamalara sert ifadelerle karşılık verdi. Gazeteciler Metin Sönmez ve Olcay Düzgün’ün Hunat TV, Erciyes TV ve KAY TV ortak yayınında ekrana gelen “Laf Aramızda Değil” programına konuk olan Çamlı, Onugkha’nın kulüpten ayrılık sürecini de gündeme taşıdı.

“Kayserispor’dan 1 milyon 100 bin Euro aldın, ne verdin?”

Onugkha’nın Kayserispor’dan ayrılırken 1 milyon 100 bin Euro aldığını belirten Ali Çamlı, eski futbolcunun kulübe katkısını sorguladı. Çamlı, Onugkha’nın Kayseri hakkındaki paylaşımına tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

“Onugkha denen bir adam. Bu geçen bir paylaşım yapmış Kayseri’yle ilgili de. Benim için Kayseri’nin sokaktaki iti ondan daha değerli. Bu kadar net söylüyorum. Sen Kayserispor’un 1 milyon Euro’sunu aldın gittin. Kayserispor’a ne verdin? Hatta 1 milyon 100 bin Euro.”

Onugkha hakkında dikkat çeken iddialar

Melikgazi Kayseri Basketbol’un ligdeki ikinci yenilgisi Fenerbahçe’den geldi
Melikgazi Kayseri Basketbol’un ligdeki ikinci yenilgisi Fenerbahçe’den geldi
İçeriği Görüntüle

Çamlı, açıklamasının devamında Onugkha’nın Kayserispor’da bulunduğu dönemde takım arkadaşlarıyla yaşadığı öne sürülen olaylara da değindi. Eski futbolcunun bazı oyuncularla kavga ettiğini ve fiziksel müdahalede bulunduğunu iddia eden Çamlı, tepkisini şu sözlerle sürdürdü:

“Kayseri şehri sana kızacakken burada geldin futbolcuları dövmüşsün. Burada yumruk atmadığı, dövmediği futbolcu kalmamış. Bunları yeni öğreniyorum. Sporcu ahlakından yoksun.”

“Kayseri şehri seni tükürüğüyle boğar”

Eski futbolcuya yönelik eleştirilerini sürdüren Ali Çamlı, Kayseri hakkında yapılan açıklamalara tepki gösterdi. Çamlı, “Oğlum senin haddine değil, çapın da yetmez. Kayseri şehri seni tükürüğüyle boğar. Çapsız, sen kimsin ki Kayseri’yle ilgili paylaşım yapıyorsun?” ifadelerini kullandı.

Çamlı, açıklamasının sonunda ise “Eşek hoşaftan ne anlar, suyunu içer, tanesini bırakır” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Kaynak: RHA