AK Parti Kayseri teşkilatları, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak amacıyla gerçekleştirdiği saha çalışmalarının sonuçlarını paylaştı. İl genelinde 16 ilçe teşkilatının katılımıyla yürütülen çalışmalar kapsamında 30 bin 123 hanenin kapısı çalındı.

Polis memurundan öğrencilerle yürek ısıtan oyun
Polis memurundan öğrencilerle yürek ısıtan oyun
İçeriği Görüntüle

AK Parti Kayseri’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, hemşehrilerle bir araya gelmek, vatandaşların talep ve beklentilerini dinlemek amacıyla yola çıkıldığı belirtildi. Paylaşımda, teşkilat mensuplarının ziyaretler sırasında çok sayıda haneye konuk olduğu vurgulanarak, “Birlikte güçlüyüz, birlikte Kayseri’yiz” mesajı verildi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı da söz konusu çalışmaya ilişkin değerlendirmesini sosyal medya hesabından paylaştı. Ziyaret edilen hane sayısının Kayseri açısından önemli bir büyüklüğe ulaştığına işaret eden Cıngı, 30 bin 123 hanenin kentteki hane sayısı üzerinden yaklaşık yüzde 10'luk bir kesime karşılık geldiğini ifade etti.

Cıngı, paylaşımında vatandaşlarla bu ölçekte buluşmanın önemine dikkat çekerek, “Halkımızla böylesi büyük bir buluşma tertip edebilecek başka bir parti varsa biz de bilelim” ifadelerini kullandı.

16 ilçe teşkilatının katılımıyla gerçekleştirilen çalışma, AK Parti Kayseri’nin saha faaliyetleri ve vatandaşlarla doğrudan temas kurma hedefi kapsamında öne çıkan organizasyonlardan biri olarak değerlendirildi.

Haber (58).jpg

Kaynak: Haber Merkezi