Zabıta Müdürleri Bayram Tedbirlerini masaya yatırdı

Zabıta Müdürleri Bayram Tedbirlerini masaya yatırdı

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi alınacak tedbirleri görüşmek üzere merkez ilçe zabıta müdürleri ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, şehrin sağlığı, düzeni ve esenliği kapsamındaki görevleriyle, doğrudan ve dolaylı kent yaşamına etki eden alanlarda Kayseri halkının huzuru için çalışma ve denetimlerine aralıksız devam ederken, ekipler bayram süresince denetimlerini de sürdürecek.

Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık’ın başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısına, merkez ilçe belediye zabıta müdürleri katıldı.

Toplantıda, kent genelinde vatandaşların huzurlu bir bayram yaşaması için yapılacak çalışmalar değerlendirilirken, zabıta ekiplerinde tüm izinlerin kaldırılması ve ekiplerin Ramazan Bayramı’nda tam kadro sahada olmaları kararları alındı.

Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirmede  “Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı olarak merkez ilçe zabıta müdürlerimizle birlikte her zaman olduğu gibi koordinasyon toplantılarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza huzurlu bir bayram geçirmeleri için elimizden geleni yapacağız. Halkımıza 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kocasinan, LED teknolojisiyle 5 yılda 12 milyon TL tasarruf sağladı
Erciyes Kayak Merkezi'ne 12 adet tenis kortu kararı
Talas’ta kurban pazarına başvurular başladı
Kayseri'de ekmeğe zam
Başkan Yalçın Hemşireler Günü'nü unutmadı
Hayatı kabusa döndü, ‘zaman aşımından’ dosya düştü
"Köyümde Hayat Var Projesi, Türkiye için milat olacak"
"Tasarruf genelgesine aykırılık tespit edilirse yaptırım ve para cezası uygulanabilecek"
Spor AŞ'den Pınarbaşı'nda çocuk şenliği
Hacılar Belediyesi'nde SDS imzaları atıldı
Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim