Tören öncesinde yapılacak hazırlıklar için daire müdürleri ile toplantı düzenleyen Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, burada yaptığı konuşmada ilçede iki yıl içinde önemli çalışmaların yapılacağını belirterek, ?İlçemiz adına çok güzel işlere tanıklık edeceğiz. Doğalgaz Develi ilçemize geldi. O hat üzerinden Yahyalı ve Yeşilhisar ilçelerine doğalgaz bağlanacak. Biz bu hafta Cuma günü Doğalgaz´ın temelini atacağız. 2017 yılı içerisinde 13 mahallemize doğalgaz bağlanmış olacak. Önümüzdeki günlerde ilçemiz adeta şantiyeye dönecek. İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze, Fen İşler Müdürlüğümüze, Park Bahçe Müdürlüğümüze, Zabıta Müdürlüğümüze, Temizlik işleri Müdürlüğümüze ve tüm birimlerimize yoğun bir iş temposu olacak. Bize gayret etmek düşüyor. Doğalgaz çalışmasının hemen ardından Meydan Projemiz başlayacak. Bu proje çalışması 4 ay bir süre zarfında yapılacak. Dağbağlı TOKİ Projemizin ihalesi yapıldı. Yakında çalışmalar başlayacak. Kapuzbaşı Şelaleleri için Master Planı hazırlanmaya başlandı. Master Planı çerçevesinde 2018 ve 2019 yıllarında ilçemizde önemli çalışmalar yapılacak. Ve her ne kadar bizim işimiz olmasa da 75 yataklı Devlet Hastanesi ile ilgili çalışmalarımız var. Zaman zaman Devlet Hastanesi Projesi iptal edildi, diye söylentiler çıkardılar. İnsanlar konuşadursun biz eserlerimizle konuşacağız. Devlet Hastanesi projesi, TOKİ Projesi, Doğalgaz, Kapuzbaşı Master Planı projelerimizle bizi sevmeyenlere, yapılan hizmetleri çekemeyenlere, biz eserlerimizle cevap vereceğiz. Bizim iddiamız ve bu ilçeye sevdamız var. Allah Rızası için, ilçemiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz? değerlendirmesinde bulundu.
(31 Temmuz 2017) YAHYALI, DOĞALGAZ´A KAVUŞUYOR
Kayseri Haber Gazetesi
Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarla Ankara kulisleri hareketlendi. Görevden affını isteyen bakanların ardından iki önemli koltuk yeni isimlere teslim edildi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen panelde dijitalleşme, veri güvenliği ve dijital egemenlik konularının çok boyutlu şekilde ele alındığını belirtti.
AK Parti Hacılar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Derya Baktır atandı
Develi-Yahyalı Süt Üreticileri Birliği'nde yapılan Seçimli Genel Kurul tamamlanırken, yeni başkan Nazif Hodul seçildi.
Kayseri'de suça sürüklenen çocuklara yönelik çalışmalar değerlendirildi.
AK Parti Tomarza İlçe Başkanı Turgut Koç teşkilatı ile birlikte TBMM’de AK Parti Kayseri Milletvekillerini ziyaret ederek, Tomarza ilçesine yapılacak hizmetler hakkında istişarelerde bulundu.
İsmail Özdemir şeker fabrikalarının sorunları hakkında soru önergesi verdi. İşte detaylar...
Hulusi Akar mecliste şehit yakınlarını ağırladı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Kayseri'de dış görünüşü nedeniyle Jeffrey Epstein'e benzetilen Rıfat Özdemir, maruz kaldığı baskıdan dolayı şehri terk etti.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde, sağanak yağış sonrası metruk bir ev yıkıldı.
Forkliftle kuyumcu dükkanını soyan hırsız, eşekle olay yerinden kaçmış
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu’nun CHP’li belediyelerin deprem bölgesine gönderdiği yardımlarla ilgili sözlerine CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’ten tepki geldi. İşte Detaylar...
Kayseri'nin Talas ilçesinde apartman görevlisini bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle ilk kez hakim karşısına sanık savunmasında bakın ne dedi? Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de psikolojik bunalım yaşadığı öne sürülen bir kişi, ekiplerin zamanında müdahalesiyle hayata tutundu.