TAMİRHANE DEĞİL ÇALINTI MALZEMELER

TAMİRHANE DEĞİL ÇALINTI MALZEMELER

PİYASA DEĞERİ YAKLAŞIK 20 BİN TL OLAN 450 PARÇA ÇALINTI MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelenilen araçta yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 20 bin TL olan 450 parça çalıntı malzeme ele geçirildi. Şüphelilerin ayrıca Yozgat ve Kayseri´de 4 hırsızlık olayına karıştığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre Kocasinan ilçesine bağlı Himmetdede Mahallesi´nde Yozgat-Kayseri istikametine seyir halinde olan plakasız çekiciden şüphelenen jandarma ekipleri aracı takibe aldı. Durdurulmaya çalışıldığı esnada, kaçmaya çalışan araç kovalamaca sonucunda içerisinde bulunan Y.E., E.S. ve H.B. ile birlikte yakalandı. Araçta yapılan kontrolde, kompresör, araç motorları, araç yedek parçaları ve takım-edavatların bulunduğu 450 parça yaklaşık piyasa değerinin 20 bin TL olan malzemeler ele geçirildi. Ele geçen malzemelerin, Yozgat´ın Yenifakılı ilçesi sanayi bölgesinden çalındığı tespit edilirken, Y.E., E.S. ve H.B. Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Ayrıca ele geçirilen çalıntı malzemeler de teşhisi yaptırılarak mağdurlara teslim edildi. Öte yandan yakalanan şüphelilerin ifadelerinden yola çıkan ekipler, Höbek Mahallesi Dörtyol Çeşme mevkisinde, A.G.´ye ait kamyon kasasının çalınması olayını R.U., A.Ş. ve İ.K. isimli şüphelilerin gerçekleştirdiğini tespit etti. Zanlılar yakalanarak gözaltına alınırken çalınan kamyon kasası da mağdura teslim edildi. Yakalanan 6 şüpheli ile birlikte, Kocasinan ilçesinde 2 ve Yozgat´tan 2 olmak üzere karışmış oldukları toplam 4 faili meçhul olay aydınlatıldı.

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden İ.K., tutuklanarak cezaevine teslim edildi. R.U. ve A.Ş. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Haber Kaynak : İHA

Kaza ihbarına giden ambulans kaza yaptı: 3 yaralı

30 yakalama kararı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan kadın yakalandı

Kanalı basıp iş adamını darp eden 7 kişiye 79 yıl ceza

Kavga: 1'i silahla, 4 yaralı

Faili meçhul 15 hırsızlık olayı aydınlatıldı, aranan 176 kişi yakalandı

Uyuşturucu taciri 42 kişi yakalandı

Kaçakçılık operasyonları: 35 gözaltı

alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi

silahlı ve bıçaklı kavga: 2 yaralı

üç şüpheli çanta fünyeyle patlatıldı

terör suçlarından 12 kişi yakalandı

Asker eğlencesinde havaya ateş açan 4 kişi yakalandı

Okul hizmetlisinden müdür yardımcısına şiddet

'Çelik Yelekli Cinayet' davası

‘Narkogüç Operasyonu’

İşçi servisinin çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti