Talas Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede tasavvuf musikisi sanatçısı Mehmet Kemiksiz konser verdi. Konsere gelenler, seslendirilen ilahi, şiir, naat ve salalarla mest oldu.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) doğum yıldönümünü içeren Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi. Konsere MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mustafa Gürbüz, İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile diğer protokolle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından tasavvuf musikisinin sevilen ismi Mehmet Kemiksiz’in sahne aldığı gecede Talaslı merhum Yaman Dede’nin kaleme aldığı ‘Gönül Hun Oldu Şevkinden’ naatı ile ‘Sevdim Seni Mabuduma’, ‘Demedim Mi’ ve ‘Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan’ gibi diğer sevilen ilahiler seslendirildi. Yaklaşık bir buçuk saat süren konserde dinleyicilerin de isteklerine yer verildi.
Konserin sonunda konuşan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ruha, gönle işleyen çok güzel bir gece geçirdiklerini belirterek, “Sevgili peygamberimizi bu güzel namelerle de olsa dünyaya teşrif edişinin bir yıldönümünde daha anma fırsatımız oldu. Buna vesile olan Talas Belediyemize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da başta sanatçı Mehmet Kemiksiz ve MHP Milletvekili İsmail Özdemir ile katılan vatandaşlara teşekkür etti.
Konsere gelen vatandaşlar ise, muhteşem bir gece yaşadıklarını ifade ederek, “Bizlere bu geceyi yaşatan Talas Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sabaha kadar dinleyebilirdik. O derece güzeldi.” ifadelerini kullandı.
(17 Kasım 2019)TALAS’TA
MUHTEŞEM MEVLİD-İ NEBİ KONSERİ
Kayseri Haber Gazetesi
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, İstanbul’da 17 yaşındaki Atlas Çağlayan’ın sokak ortasında öldürülmesine sert tepki göstererek, “Ahmet Minguzzi cinayeti adeta tekerrür etti” dedi.
Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş., SPK kapsamında yapılan bağımsız derecelendirmede aldığı yüksek puanla Borsa İstanbul’da önemli bir eşiği geride bıraktı. Detaylar Kayseri Haber'de..
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir sünger fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ay Yıldızlı Türk Bayrağı’na yönelik saldırıyı sert sözlerle kınadı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.
Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.