Talas Belediyesi tarafından on bir ayın sultanı Ramazan´ın manevi atmosferini yaşamak için düzenlenen etkinlikler, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.
Jandarma karşısı Talas Spor Salonu yanındaki alanda kurulan Ramazan Sokağında her akşam düzenlenen dinleti ve söyleşiler, Talaslıların ilgi odağı oldu. İftardan sonra başlayan etkinliklere ilk olarak çocuklar akın ederek Hacivat ile Karagöz, Meddah, İbiş ve maskot gösterileriyle hem eğlenip, hem öğreniyor. Aynı etkinlikler her akşam bir kırsal mahallede de gerçekleştiriliyor. Büyükler de teravihten sonra başlayan dinleti ve söyleşilere ilgi gösteriyor. Etkinlikler kapsamında son olarak sahne alan, güler yüz ve sempatik tavırlarıyla gönüllerde yer edinen şair yazar Hayati İnanç, Divan Edebiyatı´ndan Ramazan´a birçok konuda hem güldürdü, hem de düşündürdü.
Yaklaşık bir saat süren söyleşinin sonunda Hayati İnanç´a teşekkür eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ?Huzurlarınızda Hayati İnanç hocama çok teşekkür ediyorum. Hakikaten dolu dolu bir sohbet oldu. Ramazan´ın maneviyatına uygun bir sohbeti gönül pınarlarımızı coştururcasına dinledik. Allah kendilerinden razı olsun, en son yolculuğunda da gülmeyi nasip etsin? dedi.
Başkan Yalçın, konuşmasının ardından Hayati İnanç´a çiçek hediye ederken, programın sonunda vatandaşlara çay, simit gibi çeşitli ikramlarda bulundu.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de
Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...