TAHA CARIM BULVARI AÇILIYOR

TAHA CARIM BULVARI AÇILIYOR

Melikgazi Belediye Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesince yapımı tamamlanan Taha Carım Bulvarı´nın, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özheseki´nin katılımları ile 02 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 13.00´de düzenlenecek tören ile hizmete açı

7 mahalleden geçen ve toplam uzunluğu 7,5 kilometre olan Taha Carım Bulvarı ile bölgenin imar yapılanmasında hızlı değişim olacağını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Taha Carım Bulvarı için öncelikle bölgedeki yüksek gerilim elektrik hattının yer altına alındığını ve 25 metre genişliğinde yeni bir yolun Kayseri´ye kazandırıldığını kaydetti. Taha Carım Bulvarı´nın tamamen belediye imkan ve iş makineleri ile açıldığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Belediye olarak bulvar ve caddelerin açılmasına büyük önem veriyoruz. Çünkü yol demek medeniyet, planlı yapılanma ve sağlıklı kentleşme demektir. Yol demek ekonomi ve istihdam demektir. Taha carım Bulvarı açılış törenimize tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

Taha Carım Bulvarı´nın ilçe ve semt halkına hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, belediyenin bu ekonomiye ve istihdama vermiş olduğu önemin Kayserililer tarafından takdir edildiğini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı
Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe
Talas’ta sinek ve haşerata erken önlem
Aspir yağının yeni adresi: Ağırnas
Kapuzbaşı Şelaleleri'ne turistik hamleler
İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti
Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı
Şeffaf Oda'da 120. buluşma
Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti