Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, Cumhuriyet Meydanında kurulan demokrasi çadırında halkın sorunlarını dinledi. Dr. Karaoğlu, demokrasinin güçlenmesi açısından partilerin yan yana kurdukları çadırlarda seçim kampanya sürecini devam ettirmelerinin önemli olduğunu vurguladı.
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmalarına sabah saatlerinde Cumhuriyet meydanındaki demokrasi çadırında başladı. Dr. Sema Karaoğlu sırasıyla Gökkent, Mimsin, İldem bölgelerindeki seçmenle de buluşan Dr. Karaoğlu, Belediye işçilerini de ziyaret etti.
Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay´ı de ziyaret eden Dr. Sema Karaoğlu, projelerini anlatı.
Akşam saatlerine kadar mahallelerdeki vatandaşlarla buluşmalarını tamamlayan Dr. Karaoğlu, gece geç saatlere kadar çadırda kalarak seçmenin sorunlarını dinlemeye devam etti.
Halk, Huzur Ve Mutluluk İstiyor
Melikgazi´deki her türlü sorunun önüne geçeceklerini ve sorunsuz bir ilçe yaratacaklarını vurgulayan Dr. Karaoğlu, herkesin ve her mahallenin eşit hizmet alacağını yineledi.
Cumhuriyet Meydanına kurulan çadırın demokrasi açısından önemli olduğunu savunan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, 1 Nisan´dan itibaren Melikgazi´nin tüm mahallelerinde karnaval tadında ortamlar doğuracaklarını ve halkı iş stresinden uzaklaştırarak mutlu ve huzurlu ortamlarda yaşatacaklarını söyledi. Dr. Sema Karaoğlu sözlerine şöyle devam etti: ?Belki de yapmak istediğimiz şey olmaya başlardı bile, örnek de olduk. Çünkü biz çadırı kurduktan sonra büyük bir şevkle Cumhur İttifakı da çadırını kurdu. Gerçekten bir demokrasi şöleni yaşıyoruz orada. Şu anda İyi Parti, Demokrat Parti, Büyük Birlik Partisi, Saadet Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi. Benim projelerimde şenlikler, meydanlarda karnavallar olacak diye anlatıyorum işte onun gibi bir şey. Davullar ve zurnalarla birlikte bütün partilerin tabanları omuz omuza halaylar çekiyor. Büyük Birlik partisi Melikgazi belediye Başkan Adayı ile biz yanaydık halayda, herkes şunu söylüyor; ikimiz rakibiz, aynı belediyenin başkanlığı için yarışıyoruz ama birbirimize başarı ve şans dileyerek halayımıza devam ediyoruz. Hangimiz hayırlı olacaksak o kazansın temennilerinde bulunduk birbirimize. Özlediğimiz bu tabloyu arıyorduk ve bu özlediğimiz tabloyu yarattığımız için çok mutluyuz ve gururluyuz. Çünkü olması gereken böyle ortamlardır. İnsanlar birbirine düşman gibi bakmak yerine kardeş gibi, dost gibi bakarak bir seçim yarışı sürdürebilir. İşte biz bunu yapıyoruz. 1 Nisan´da evet bir kişi belediye başkanı seçilecek ama herkesin kol kola, omuz omuza kardeşçe yaslanması çok önemli. Tansiyonu yükseltmemek lazım. Bazen tansiyonu yükseltmek isteyenler oluyor! Ancak ben her zaman söylüyorum, bize taş atana biz ekmek atalım, gül atalım. Biz birlikte olalım. Birlikte birbirimizi kucaklayalım, el ele halaylar çekelim. Acımızı birlikte paylaşıp azaltalım, sevincimizi birlikte paylaşıp artıralım. Halk artık diyalog istiyor. Halk ötekileştirilmekten, ortamın gerilmesinden çok rahatsızlık duyuyor. Halk huzur istiyor. Biz Cumhuriyet Meydanındaki gibi mutlu ve huzurlu ortamları halkımız için Melikgazi´nin tüm mahallelerinde kuracağımız kültürel çadırlarda yaratacağız.? dedi.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de
Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...