Tarih: 24.10.2013 11:25

ŞEKER FABRİKASI ÇALIŞANLARI, SİMÜLASYON ARACINA BİNDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, simülasyon aracını inceledikten sonra yaptığı açıklamada, Kayseri trafiğinin yüzde 10`unu Kayseri Şeker Fabrikası ilintili olanlarla, Fabrika çalışanlarının oluşturduğunu ifade etti. Benli, ``Trafik kazalarında her yıl yüzlerce, binlerce vatandaşımızı kaybediyoruz. Basit bir şey gibi görünün emniyet kemeri ise çok büyük bir fayda sağlıyor. Emniyet kemeri, trafik kazalarında birçok ölümü önlüyor diyebiliriz. Emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğunu ve hayat kurtardığını deneyerek bir kez daha burada gördük`` dedi.
Fabrikanın 3 Genel Müdür yardımcısı da simülasyon aracına binerek denediler. Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Öner, araçtan indikten sonra yaptığı açıklamada, ``Allah kimseye bu olayın gerçeğini yaşatmasın. Gerçekten çok farklı bir duygu, bu simülasyon aracına binip yaşamak gerek`` diye konuştu.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Mustafa Kula ise, ``Biz emniyet kemeriyle ilgili bilinçlendirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bayram tatili süresince Kayseri`de 9 vatandaşımız trafik kazalarında hayatlarını kaybetti. Bunlardan birisi de polis memuru bir arkadaşımızdı. Polis arkadaşımız, emniyet kemerini takmadığı için kazada maalesef öldü ama aynı araçta bulunan eşi emniyet kemerini taktığı için o kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Bizim bir sloganımız var çok basit ama gerçekten emniyet kemeri hayat kurtarır mı, kurtarır`` ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —