Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, simülasyon aracını inceledikten sonra yaptığı açıklamada, Kayseri trafiğinin yüzde 10`unu Kayseri Şeker Fabrikası ilintili olanlarla, Fabrika çalışanlarının oluşturduğunu ifade etti. Benli, ``Trafik kazalarında her yıl yüzlerce, binlerce vatandaşımızı kaybediyoruz. Basit bir şey gibi görünün emniyet kemeri ise çok büyük bir fayda sağlıyor. Emniyet kemeri, trafik kazalarında birçok ölümü önlüyor diyebiliriz. Emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğunu ve hayat kurtardığını deneyerek bir kez daha burada gördük`` dedi.
Fabrikanın 3 Genel Müdür yardımcısı da simülasyon aracına binerek denediler. Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Öner, araçtan indikten sonra yaptığı açıklamada, ``Allah kimseye bu olayın gerçeğini yaşatmasın. Gerçekten çok farklı bir duygu, bu simülasyon aracına binip yaşamak gerek`` diye konuştu.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Mustafa Kula ise, ``Biz emniyet kemeriyle ilgili bilinçlendirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bayram tatili süresince Kayseri`de 9 vatandaşımız trafik kazalarında hayatlarını kaybetti. Bunlardan birisi de polis memuru bir arkadaşımızdı. Polis arkadaşımız, emniyet kemerini takmadığı için kazada maalesef öldü ama aynı araçta bulunan eşi emniyet kemerini taktığı için o kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Bizim bir sloganımız var çok basit ama gerçekten emniyet kemeri hayat kurtarır mı, kurtarır`` ifadelerini kullandı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de
Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...