ŞEHİT KOMANDOLAR CADDESİ  ATATÜRK BUL.’NA BAĞLANACAK

ŞEHİT KOMANDOLAR CADDESİ  ATATÜRK BUL.’NA BAĞLANACAK

     


Büyükşehir Belediyesi, Şehit Komandolar Caddesi’ni Atatürk Bulvarı’na bağlayacak olan yol yapım çalışmalarına hız verdi.

Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşımını rahatlatmak, konforlu ve güvenli hale getirmek için sürdürdüğü çalışmalarında bir aşamayı daha geride bırakarak inşa edilecek yol önündeki engelleri kaldırdı. Şehrin ulaşım ağını arttırmak, daha konforlu bir ulaşım sunabilmek adına Melikgazi ilçesi, Erenköy Mahallesi sınırları içerisinde yürütülen yol yapım çalışmalarının devamı niteliğinde bulunan ve Şehit Komandolar Caddesi’ni Atatürk Bulvarı’na bağlayacak olan yolun kullanıma açılması çalışmaları hızlandırıldı.                                                                  

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin Şehit Komandolar Caddesi’ni Atatürk Bulvarı’na bağlayacak olan bağlantı yolu üzerindeki yapı ve eklentiler, hak sahipleri ile gerçekleştirilen görüşmeler sayesinde herhangi bir mağduriyet yaşanmadan uzlaşma ile sonuçlandı. İmar uygulaması yapılarak mülkiyeti temizlenen alanlarda, yol hatları üzerinde bulunan 7 adet yapı ve eklentilerinin enkaz kamulaştırma çalışmaları hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri hiçbir mağduriyet oluşturmadan tamamlandı ve söz konusu yapılar Büyükşehir Belediye ekiplerince kaldırıldı. Yolun bu etabın tamamlanması ile birlikte Kayseri Organize Sanayi Bölgesine ulaşımı sağlayan yollardan olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na kesintisiz olarak Talas bağlantısı sağlanmış olacak.                         


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı
Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe
Talas’ta sinek ve haşerata erken önlem
Aspir yağının yeni adresi: Ağırnas