SANAYİCİNİN ELEMAN ARAYIŞINA YENİ ÇÖZÜM

SANAYİCİNİN ELEMAN ARAYIŞINA YENİ ÇÖZÜM

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK Kariyer Merkezi’nin faaliyet alanını genişleterek sanayinin aradığı teknik eleman ihtiyacı ile öğrencilerin staj taleplerinin karşılanarak her iki tarafı birbiriyle buluşturmaya yönelik kayserikariyer.com projesini hayata geçireceklerini duyurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, başkanlığında gerçekleştirilen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda, KAYMEK Kariyer Merkezi’nin faaliyet alanının genişletilip, sanayinin aradığı ara/teknik eleman ihtiyacının ve öğrencilerin staj taleplerinin karşılanması için üniversiteler ve işveren temsilcilerinden oluşan STK’larla Kayseri Kariyer Merkezi (www.kayserikariyer.com)’nin ortak işbirliği ile işletilmesi konusu ele alındı.

Başkan Büyükkılıç konuya dair yaptığı değerlendirmede  “KAYMEK bünyesinde son derece verimli olacağını düşündüğümüz, sanayiciler ile iş arayanları ve staj talepleri konusunda yardımcı olunacak kayserikariyer.com adı altında merkez oluşturma yönündeki çalışmalarımız sağlıklı bir şekilde devam ediyor” ifadesini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Kariyer Merkezi’nin faaliyet alanını genişleterek sanayinin aradığı teknik eleman ihtiyacının ve öğrencilerin staj taleplerinin karşılanması için üniversiteler ve işveren temsilcilerinden oluşan STK’larla ortak işbirliği ile işletilmesi için birçok çalışma yapacaklarının altını çizdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı
“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”
Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek
Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi
KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti
Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü
Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu
Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi
Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor
Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti
Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu