Siyaset
07 Aralık 2021 - 16:06
Güncelleme: 07 Aralık 2021 - 16:06

ÖZHASEKİ: “KILIÇDAROĞLU’NUN TERBİYESİZLİĞİ KABUL EDİLEMEZ”

ÖZHASEKİ: “KILIÇDAROĞLU’NUN TERBİYESİZLİĞİ KABUL EDİLEMEZ”

ÖZHASEKİ: “KILIÇDAROĞLU’NUN TERBİYESİZLİĞİ KABUL EDİLEMEZ”

EDİTÖR

KURUM BÜLTENİ

Haberi Sesli Oku

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki konuk olduğu  “Anadolu Soruyor” programında  “Kemal Bey’in TBMM’de yaptığı bu terbiyesiz hareket asla kabul edilemez. Ayrıca helalleşme çağrısını da oy devşirme çalışması olarak görüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki konuk olduğu  “Anadolu Soruyor” programında Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında yaptığı hareketin kabul edilemez olduğunu vurgulayıp,  helalleşme çağrısını, oy devşirme çalışması olarak değerlendirerek şunları kaydetti.  “Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ’nün bir kaset kumpasıyla genel başkanlığa geldi. Deniz Baykal’ı yediler, ‘Ben genel başkan olmam’ diyen insan genel başkan oldu. O da bir oyunmuş. Kemal Bey’in TBMM’de yaptığı bu terbiyesiz hareket asla kabul edilemez. Bir de helalleşme çağrısında keşke samimi olsa. Bu çağrıyı, oy devşirme çalışması olarak görüyorum. Ama helalleşecekse artık yalan söylememesi lazım. Türkiye’de herkesi hedef alarak sağduyu sahibi, milli duygular sahibi ne kadar insan varsa onlara kasıtlı yalanlarına devam ettiler. Aynı şeyi Sayın Cumhurbaşkanımıza da yaptılar. Hakikatten Kemal Bey helalleşmek istiyorsa başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan sonra benden ve vatandaşlarımızdan samimi olarak toplum önünde helallik istesin.”

Ekonomideki kur dalgalanmalarına değinen Özhaseki, “Neredeyse iki yıldır başımıza bela olan covid-19 diye bir bela var. Sağlıkta salgın; ama ekonomiyi de ticareti de etkiliyor. Bütün dünyada hizmet sektörlerini perişan etti, tedarik zincirinin halkalarını koparttı. Türkiye de tüm dünyayla bağlantılı bir ülke. Bu nedenle covid-19 ülkemizi de etkiledi. Ama Türkiye’nin en çok büyüdüğü noktalar yatırım ve üretim. Bir taraftan yatırım bir taraftan da üretim yapılıyor. Türkiye ekonomisi, 2021 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık yüzde 7,4 büyümeyi başardı, hamdolsun. Bu büyüme ve gelir; işçiye, emekliye, dar gelirliye ve vatandaşlarımıza da olumlu olarak yansıyacaktır. Türkiye buradan en az hasarla çıkarak önüne bakacaktır.” değerlendirmelerinde bulundu.

Asgari ücret beklentileri ile ilgili konuşan Özhaseki, “Gerekli çalışmalar yapılıyor. Enflasyonunun artmasıyla birlikte dar gelirli ve toplumun bütün katmanları üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. AK Parti olarak vatandaşlarımızı enflasyona ve hayat pahalılığına karşı korumak görevimizdir. Bunun bilinciyle enflasyona ve hayat pahalılığına karşı tedbirlerimizi alıp çalışmalarımızı yürütüyoruz. Fahiş fiyat yükselişlerinin engellenmesi için denetimlerimizi sıklaştırıyoruz.” İfadesini kullandı.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

KGC Başkanı Kösedağ’dan Türk bayrağına yönelik saldırıya sert tepki

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ay Yıldızlı Türk Bayrağı’na yönelik saldırıyı sert sözlerle kınadı.

KASKİ’den Kayseri’ye yeni içme suyu hamlesi: 10 kuyu için ihale açılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.

Kayserispor’da Başakşehir mesaisi başladı

Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.

Cıngı’dan Kayseri tarımı için dikkat çeken açıklamalar...

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Kurulu’nda Kayseri detayı…

Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Yemliha Mahallesi’ne yeni sağlık yatırımı geliyor

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.

Develi’nin eski belediye başkanı hayatını kaybetti

Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...

Vali Çiçek’ten Nusaybin’deki Türk Bayrağı saldırısına sert tepki

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.

Gram altın 10 bin TL olur mu? İslam Memiş’ten dikkat çeken tahmin

Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.

Okandan’dan sağlık yatırımı açıklaması: 800 yataklı yeni hastane

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Kayseri’de ByLock kullanıcısı ihraç emniyet müdürü yakalandı

Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.

Kayserili iş adamına 25 yıl hapis cezası

Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan aranan şahıs yakalandı

Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Kayseri nöbetçi eczaneler (20 Ocak 2026)

Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.

Kayseri’de toplu taşımada sürpriz değişiklik! Raylı sistemde yeni tarife başladı

Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri sağlıkta yeni bir eşiğe hazırlanıyor: 800 yataklı hastane müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9