CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Yahyali ilçesinde incelemelerde bulundu. Avlaağa, Çavdaruşağı ve Buhariye mahallelerini ziyaret ederek, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla buluştu. Zirai don nedeniyle çiftçilerin zarar gördüğünü belirten Özer, “Zaten zor durumda olan üreticilerimiz zirai don nedeniyle bir kez daha mağdur oldu. Türkiye’nin sorunlarının çözümü üretimdir. Türkiye’nin üretimden kopmaması için üreticilerimizin mağduriyetinin giderilmesi gerekiyor” diye konuştu.
CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, mahalle muhtarlarıyla buluşmaya devam ediyor. Özer son olarak Yahyalı’nın Avlağa, Çavdaruşağı ve Buhariye Mahallelerini ziyaret etti. İl başkan yardimcisi Adil Demir ve Yahyalı İlçe Başkanı Mehmet Acarbaş ile mahalleleri ziyaret eden Özer, vatandaşların taleplerini dinledi. Zirai don nedeniyle başta elma olmak üzere bir çok ürünün zarar gördüğünü belirten Yahyalılar, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Vatandaşların sorunlarının farkında olduklarını ve çözümü için tüm gayretlerini gösterdiklerini belirten Özer, “Kayseri’nin merkezi ile ilçeleri arasında ciddi bir gelişmişlik farkı var. Eğer bu farkı kapatamazsak ilçelerimizde, yasa ile mahalle olan köylerimizde kimse kalmayacak. İlçelerimizin kalkınması için başta tarım ve hayvancılık konusu olmak üzere farklı teşvikler
uygulanması gerekiyor. Ürettiği ürün girdi maliyetlerini karşılayamayan üreticilerimiz hızla üretimden uzaklaşıyor. Zaten zor durumda olan üreticilerimiz zirai don nedeniyle bir kez daha mağdur oldu. Türkiye’nin sorunlarının çözümü üretimdir. Türkiye’nin üretimden kopmaması için üreticilerimizin mağduriyetinin giderilmesi gerekiyor” diye konuştu.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de
Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...