Törene, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO Meclis Üyesi Tarık Yüce, Eğitmen Şenol Aldıbaş ve kursiyerler katıldı.
Eğitim programının açılışında konuşan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, dünyada Sanayi 4.0´ın konuşulduğunu ve Türkiye´nin bu gelişmeyi yakalaması gerektiğini belirtti. Türkiye´nin geçmişte çok fırsatlar kaçırdığını vurgulayan Başkan Hiçyılmaz, son 15 yıldaki istikrarlı yönetim ve icraatlarla dünyayı yakalamanın ve hatta geçmenin mümkün olduğunu kaydetti.
Türkiye´nin 2023, 2051 ve 2073 hedefleri olduğunu ifade eden Başkan Hiçyılmaz, ?Bu hedeflere ulaşabilmemiz için söylemler değil icraatlar yapmamız gerekir. Bizler bunları yapacağız, dünya nereye gidiyorsa oraya gideceğiz ve onları geçeceğiz? dedi.
PARDUS İşletim Sistemi´nin yaygınlaştırılmasında Kayseri Ticaret Odası olarak katkı sağladıklarını belirten Başkan Hiçyılmaz, ?Bu protokolü yapan ilk oda olarak, TÜBİTAK ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz? diye konuştu.
Başkan Hiçyılmaz, PARDUS İşletim Sistemi eğitimlerinin planlanmasında katkıları bulunan KTO meclis Üyesi Tarık Yüce´ye ve Eğitmen Şenol Aldıbaş´a teşekkür etti.
KTO Meclis Üyesi Tarık Yüce´nin, PARDUS İşletim Sistemi´nin önemine vurgu yaptığı kısa konuşmasının ardından, Eğitmen Şenol Aldıbaş tarafından katılımcılara uygulamalı olarak Pardus Kullanıcı ve LibreOffice eğitimleri verildi.
(15 Kasım 2017) MİLLİ İŞLETİM SİSTEMİ PARDUS EĞİTİMLERİ KTO´DA BAŞLADI
Kayseri Haber Gazetesi
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de