Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy´a nezaket ziyaretinde bulundu. Özdemir ziyarette yaptığı konuşmada ?Kayseri bir ticaret şehri olarak biliniyor. Şehrimizin bu vasfını koruması hatta geliştirmesi adına üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Her zaman esnafımızın tüccarımızın yanında olduk yanında olmaya devam edeceğiz? şeklinde konuştu.
Ziyarette Başkan Ömer Gülsoy´un yanı sıra Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Erol Sırıklı ile yönetim kurulu üyeleri Ali Alkan ve Latif Başkal da hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gülsoy, ?Türk Milletinin menfaatlerini gözeterek yaptığınız çalışmalarınızı takdirle takip ediyoruz. Üyelerimizin ve şehrimizin menfaati doğrultusunda yaptığımız çalışmalarda her daim destekçimiz oldunuz. Memleket sevgisi vatan aşkıyla birlikte hareket ettiğimizde başaramayacağımız hiçbir şey yok. Yeter ki inanarak çalışmaya devam edelim. Rabbim bu ülke için çalışan herkesin yolunu açık etsin? ifadelerini kullandı.
Kayseri´nin ticaretinin konuşulduğu ziyarette son zamanlarda Kayseri´nin gündeminde olan seyyar ve dilenciler konusu da ele alındı.
Konu üzerine yorum yapan MHP Kayseri İsmail Özdemir; ?Biz, her zaman kayıtlı esnafın yanında olduk. Kayıt dışı organizasyonlara karşı durduk diyerek şunlar söyledi:
?Kayseri Ticaret Odamızın çalışmalarını her zaman takdirle takip ettik. Burası, Kayseri´nin en büyük meslek örgütü. Sayın Başkanımızın bize ilettiği üyelerinin ve şehrimizin taleplerini, gerek Meclis kürsüsünden gerekse ilgili bakanlıklar nezdinde dillendirmekten geri durmadık. Kayseri, binlerce yıldır bir ticaret şehri. Bu vasfını da korumalı hatta daha da geliştirmeli. Bunun için biz her zaman Kayseri esnafının, sanatkârının, tüccar ve sanayicisinin yanında olduk; olmaya da devam edeceğiz. Üretim yapan, istihdama katkı veren, katma değer yaratan her iş insanına destek olmalıyız. Kayıt dışı, kanunsuzluk demektir. Bizim kayıt dışının yanında durmamız beklenemez?
KTO Başkanı Gülsoy, MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir´e kayıtlı esnaf ve tüccara desteğinden dolayı teşekkür ederek; ?Sayın vekilimiz mecliste güzel çalışmalar yapıyor. Bize de kapısı her zaman açık, desteklerinden dolayı kendisine üyelerimiz adına teşekkürü borç bilirim? dedi.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de