Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, ertelenen kongrelere ilişkin, “MHP İl Teşkilatı kongreleri başlatmaya her zaman hazır” dedi.
MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, yaptığı açıklamada korona virüs tedbirleri kapsamında ertelenen il ve ilçe kongrelerini değerlendirdi. Teşkilat olarak kongreleri başlatmak için her zaman hazır olduklarını kaydeden Tok, “Kongre süreci ile ilgili hiçbir bilgimiz yok. O bilgi sadece genel başkanımızın katındadır. Yarın genel başkanımız ‘Korona virüs Türkiye’deki etkinliğini yitirmiştir, biz kongreyi şu tarihte yapıyoruz’ dediği andan itibaren teşkilatımız hazırdır. Bütün ilçe teşkilatlarımız hazırdır. Bize desinler, yarın kongreleri başlatmaya hazırız. O konuda hiçbir sıkıntımız yok. Belediye başkanlarımızla aramız çok iyi. Kayseri’ye beraber hizmet ediyoruz. Beraber hizmet derken araya nifak sokacak şeylerden ben ve arkadaşlarım uzak dururuz” ifadelerini kullandı.
Diyanet İşleri Başkanımızın yanındayım
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a destek veren MHP İl Başkanı Serkan Tok, “Diyanet İşler Başkanımızın yanındayım ve doğru söylediğinin de arkasındayım. Çünkü Diyanet İşleri Başkanımız burada kendi fikrini söylemiyor. Kur’an-ı Kerim’in ayetlerini söylüyor. Bunda anlaşılmayacak hiçbir şey yok. Allah’ın ayetleri 1400 yıldır söyleniyor. Bu arkadaşlar bu bilmiyorlarsa gidip öğrenecekler. Burada Diyanet İşleri Başkanımızın bir hatası da yok, bir yanlışı da yok. Başkanımız Ramazan ayı içerisinde Allah’ın ayetlerini tekrar ederek ‘Özünüze dönün’ çağrısında bulunmuştur. Konu budur. Bu ayete kim karşı çıkacak, kendi fikri değil. Din ve devlet işleri birbirince ayrılınca, dini devletin kademesine sokamıyorsunuz” şeklinde konuştu.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.