Melikgazi’den depremzedelere ‘mobil yardım’

Melikgazi’den depremzedelere ‘mobil yardım’

Melikgazi Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından bölgeye mobil WC, mobil duş kabini ve mobil mescit gönderdi. Ayrıca temizlik ekiplerini ve iş makinelerini de desteğe gönderen Melikgazi Belediyesi, kurtarma çalışmalarına ve çevre temizliğine de destek veriyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 şiddetindeki depremin ardından bölgeye yurdun her bölgesinden yardımlar gelirken, Melikgazi Belediyesi de mobil kabinleri göndererek, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamasına destek oldu. Kahramanmaraş’a mobil WC, mobil duş kabini ve mobil mescit gönderen, Melikgazi Belediyesi, ayrıca temizlik ekipleri ve iş makineleri ile de enkaz çalışmalarına yardımcı oluyor.

Melikgazi Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Yol Koordinatörü İbrahim Soygüler, “Burada depremin ilk gününden beri arkadaşlarımızla beraber buradayız. Burada gerek kurtarmada gerekse buradaki depremzedelere yardım amaçlı olmak üzere çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Aynı zamanda mobil WC’lerimiz var. Bay ve bayan olmak üzere ayrı ayrı. Seyyar mescidimiz var. Belirli noktalara WC koymak kaydıyla depremzede vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Belediyemizin çöp araçları burada hizmet veriyor. Aynı zamanda çevrede çalışan arkadaşlarımız var. Aynı zamanda dezenfekte yapan arkadaşlarımız var. Gerekli yerlerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hizmeti biz başkanımızın talimatıyla yaptık. Onlara çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Burada bir nebze küçük de yardımı olan herkesten Allah razı olsun. Allah devletimize bir daha böyle olaylar göstermesin inşallah” dedi.


Haber Kaynak : İHA

Hayatı kabusa döndü, ‘zaman aşımından’ dosya düştü
"Köyümde Hayat Var Projesi, Türkiye için milat olacak"
"Tasarruf genelgesine aykırılık tespit edilirse yaptırım ve para cezası uygulanabilecek"
Spor AŞ'den Pınarbaşı'nda çocuk şenliği
Hacılar Belediyesi'nde SDS imzaları atıldı
Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor