MELİKGAZİ İLÇE HIFZISIHHA KURULU BİR DİZİ KARAR ALDI

MELİKGAZİ İLÇE HIFZISIHHA KURULU BİR DİZİ KARAR ALDI

“TÜM PİKNİK ALANLARI 15 GÜN SÜRE İLE KAPATILDI”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulun 16 Eylül 2020 günü yapılan toplantısında alınan bir dizi karar gereği Covid- 19 ile mücadele için yeni tedbirlerin alındığını ve alınan bu tedbirlerin öncelikli olarak uygulamaya başlanıldığını vurgulayıp, söz konusu kararlar kapsamında ilçe genelindeki tüm piknik alanlarının 15 gün süre ile kapatıldığını duyurdu.

Melikgazi İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulun’nun Koronaviris salgının toplum ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızının kontrol altında tutma amacı ile alının kararların öncelikle uygulanacağını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu "Bugünden itibaren bir ay süre ile Site içerisinde olsa daha çocuk oyun alanların, parkların etrafı şerit ile kapatılarak bu alanlara çocukların girmesinin engellenecektir. Tüm piknik alanları 15 gün süre kapatılacaktır. Son olarak Hunat ve Cumhuriyet Meydanında bulunan Çay Ocaklarının 15 gün süre ile kapatılması kararı alınmıştır. Bu alanlar denetim ekiplerince denetlenecektir. Ayrıca vatandaşlar çarşı bölgesinde maske, sosyal mesafe ve hijyenik konusunda sürekli uyarılacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Dr. Palancıoğlu, Melikgazi ilçesi umumi hıfzıssıhha kurul kararının titizlikle uyarılması için Melikgazi belediyesi olarak gerekli tedbirlerin alındığını ve gerekli çalışmanın başlatıldığını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı