Yaşam
22 Şubat 2017 - 17:13
Güncelleme: 22 Şubat 2017 - 17:13

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

TAŞERON ŞİRKET ÇALIŞANLARINI SENDİKALI YAPTI ...

MELİKGAZİ BELEDİYESİ
Haberi Sesli Oku

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Yönetimi ile Melikgazi Belediyesi´nde iş yapan taşeron şirket temsilcileri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a nezaket ziyaretinde bulunarak taşeron şirket çalışanların sendikalaşması için gayretlerinden ve öncülüklerinden dolayı şükranlarını sundular.
Taşeron şirket çalışanlarının sendikalaşarak örgütlenmesi ve maddi ve ayni hakların elde edilmesi konularında Türkiye genelinde bir ilki gerçekleştirerek öncülük etmesinden dolayı Başkan Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret ettiklerini belirten Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, taşeron şirketlerde devam eden toplu iş sözleşme görüşlerinin Başkan Büyükkılıç´ın öncülüğünde anlaşılarak sonuçlandırıldığını kaydetti.
Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, ziyaretlerinde şu açıklamalarda bulundu; ?Her konuda Melikgazi Belediyemiz Türkiye´ye referans olduğu gibi taşeron şirketlerde çalışan arkadaşlarımızın sendikal örgütlenmesi konusunda ve geriye dönük toplu iş sözleşme farklarını alma konusunda Başkan Büyükkılıç´ın gayretleri toplu iş sözleşme farklarını aldılar. Biz de hem Başkanımız Memduh Büyükkılıç´a teşekkür ve nezaket ziyareti yaparak bu öncülüğünü ve kamuoyuna duyurmak istedik. Biz Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı olarak üyelerimizle birlik de Melikgazi´mizin daha güzel daha nezih bir ortam da insanlarımızın yaşaması için 24 saat ilçe halkımızın hizmetindeyiz. İnşallah toplu iş sözleşmemiz hem sendikamıza hem işçilerimize hem de işverenimize hayırlara vesile olur. Ben huzurlarınız da teşekkür ediyorum.?
Çalışanların alın teri kurumadan maaş ve ikramiyelerini tam ve zamanında ödendiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ?Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulunun ziyaretlerinden son derece memnun kaldık. Özelikle övgün dolu sözleri çalışmalarımıza şevk katacaktır. Melikgazi Belediyesi olarak Kayserimizin yarısına günlük hizmet veriyoruz. Referans belediye olarak anılıyor ve biliniyorsak bunda çalışanlarımızın büyük katkısı vardır. Taşeron işçilerimizi sendika üyesi yaparak onların maaşların artmasını sağladık. Üstelik geriye dönük olarak sözleşmeyi imzaladık. Kimsenin hakkı bizde kalmaz bizler burada kamu adına kamu yarına ve yine kamunun geliri ile hizmet ve yatırımları gerçekleştiriyoruz. Emeğe son derece saygılıyız. Sendika ile beraber ortak çalışmalar ve seminerler düzenliyoruz. Önemli olan iş güvenliği ve barışıdır? değerlendirmesinde bulundu.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ
Anahtar Kelimeler: MELİKGAZİ BELEDİYESİ

KASKİ’den Kayseri’ye yeni içme suyu hamlesi: 10 kuyu için ihale açılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.

Kayserispor’da Başakşehir mesaisi başladı

Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.

Cıngı’dan Kayseri tarımı için dikkat çeken açıklamalar...

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Kurulu’nda Kayseri detayı…

Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Yemliha Mahallesi’ne yeni sağlık yatırımı geliyor

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.

Develi’nin eski belediye başkanı hayatını kaybetti

Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...

Vali Çiçek’ten Nusaybin’deki Türk Bayrağı saldırısına sert tepki

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.

Gram altın 10 bin TL olur mu? İslam Memiş’ten dikkat çeken tahmin

Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.

Okandan’dan sağlık yatırımı açıklaması: 800 yataklı yeni hastane

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Kayseri’de ByLock kullanıcısı ihraç emniyet müdürü yakalandı

Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.

Kayserili iş adamına 25 yıl hapis cezası

Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan aranan şahıs yakalandı

Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Kayseri nöbetçi eczaneler (20 Ocak 2026)

Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.

Kayseri’de toplu taşımada sürpriz değişiklik! Raylı sistemde yeni tarife başladı

Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri sağlıkta yeni bir eşiğe hazırlanıyor: 800 yataklı hastane müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Kurşunlu Camii Yanındaki Tuvalet Fare Sorunu ile Gündemde: Vatandaş Tedirgin

Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9