Kayseri Ticaret Borsası (KTB)´nın en büyük projelerinden birisi olan Hububat Ticaret Merkezinin arsa işi tamamlandı.
Uzun zamandır üzerinde çalıştıkları Hububat Ticaret Merkezi Projesinin arsası için TOKİ´de ihaleye katıldıklarını ifade eden KTB Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, ? Yapılan ihaleyi kazandık ve arsamızı almış olduk. Artık kolları sıvayıp Kayseri´ye yakışan bir Hububat Ticaret Merkezi yapacağız? dedi.
Oruç Reis Mahallesi kurulacak olan Hububat Ticaret Merkezi ile ilgili bilgi veren Başkan Bağlamış, ? Bizim için en önemli şey arsa konusuydu onu da çok şükür hallettik. Gerekli yasal prosedürleri tamamladıktan sonra hemen inşaata başlamayı planlıyoruz. Yapacağımız merkez, Kayseri´nin var olan ticaret hayatına canlılık getirecektir. Bu merkez sayesinde üreticilerimizi de korumuş olacağız. Çünkü ürünlerini değerinde satma imkânı bulacaklar. Merkez de buğday, arpa, bakliyat, kabak çekirdeği ve ayçiçeği işi ile uğraşan işletmeler yer alacak. Bu merkez sadece Kayseri değil, çevre illerdeki hububat tüccarlarımıza hitap edecektir? dedi.
Elektronik satış salonu, laboratuarı, tüccar ofisleri, depoları ve sosyal alanlarıyla ihtiyaç duyulan birçok özelliği bünyesinde barındıracak merkezin yaklaşık 200 bin metrekare alana kurulacağını söyleyen Başkan Recep Bağlamış, ? Teknolojik olarak donatılacak olan Hububat Ticaret Merkezinde üreticilerimiz getirdikleri ürünün anında analizini yaptırabilecekleleri akredite laboratuarlar bulunacak. Burada analizi yapılan ürünlerin sonuçları büyük dijital ekranlarla satış salonlarına aktarılacak. Burada analizi yapılmış, güvenilirliği test edilmiş ürünler, alıcılar tarafından gönül rahatlığı ile satın alınabilecek. Satışı gerçekleştirilen ürünlerin özellikleri, miktarları ve fiyatları anlık olarak dijital ekranlarda ve web sitesinde yer alacak? diye konuştu.
Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclisi olarak her zaman üyelerin menfaati için çalışma yaptıklarını kaydeden Başkan Bağlamış, ? Göreve gelir gelmez yeni projeler geliştirdik ve bunları teker teker uygulamaya koyacağız. Amacımız, üyelerimizin hak ve menfaatlerini koruyan çalışmalar yaparak, onlara bizim yetki alanımıza giren konularda destek olmak. Bu anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu projemizin bu aşamalara gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim? dedi.
TOKİ tarafından düzenlenen arsa ihalesine KTB Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış´ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Mehmet İştahlı, Bekir Çizmeli, Yönetim Kurulu üyeleri Yunus Karaca ve İsa Yürdem´de hazır bulundu.
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de