Bu kapsamda Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ile ?Halk Sağlığı Hizmetlerinde Yardımlaşma´ protokolü imzalandı. Projeyi imzalayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayserililere daha kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için katkı sunmaya çalıştıklarını vurguladı.
İlçe sakinlerinin sağlık konusunda bilinçlendirilmesine katkı sağlayacak olan anlaşma, Kocasinan Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman İnanç ile ?Halk Sağlığı Hizmetlerinde Yardımlaşma´ protokolü imzalandı.
Sözlerine, ?En büyük gayemiz, daha sağlıklı ve daha bilinçli toplumlar oluşturmaktır.? diye başlayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Ülkemizin geleceği ve toplumsal refahı için kamu, kurum ve kuruluşlarıyla iş bilirliğini önemsiyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın sağlık konusunda bilinçlendirilmesi ve daha sağlıklı yarınlarda yaşayabilmeleri için Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ile sağlık konusunda protokol imzaladık. Bu noktada vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürebilmesine katkı sağlayan üniversitemize teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, ??Halka hizmeti Hakka hizmet´ olarak gören belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Şimdiden iş birliği protokolümüz şehrimize, Kocasinan´ımıza hayırlı uğurlu olsun.? diyerek sözlerini noktaladı.
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman İnanç ise sosyal sorumluluk kapsamında her zaman destek olduğunu belirttiği Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür ederek, ?Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak, Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri alanında vatandaşlarımızı bilinçlendirmesine katkı sağlayacağız.? şeklinde konuştu.
(6 Aralık 2017) KOCASİNANLILAR GELECEĞE DAHA SAĞLIKLI BAKIYOR
Kayseri Haber Gazetesi
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de