KOCASİNAN YENİ PARKLARIYLA

KOCASİNAN YENİ PARKLARIYLA

DAHA DA GÜZELLEŞİYOR

Geleceğin teminatı çocuklara verdiği değerle dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe genelinde yaptığı parklarla hem vatandaşların hem de çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu çerçevede Kocasinan Belediyesi, Erkilet Camikebir Mahallesi´ne 17 bin metrekare alan üzerine yeni bir park daha yapıyor. Yapımı devam eden parkı inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan´ın daha da güzelleşmesi için bu ve buna benzer projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz? dedi.

Çocuklara daha güzel bir Kocasinan bırakmak için parklara büyük önem veren Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan´ın dört bir yanında yeni parklar ve yeşil alanlar oluşturduklarını vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, ?Gerek park yapımıyla gerekse çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarıyla Kocasinan´ı daha da güzelleştiriyoruz. Hemşehrilerimin huzurlu bir şekilde kullanabilecekleri ve çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirebilecekleri yeni, farklı ve çok fonksiyonlu parklar inşa ediyoruz. Bu kapsamda  Camikebir Mahallemizde, 17 bin metrekare alan üzerine kurulan parkımızın 10 bin 800 metrekaresi yeşil alan olacak. İçerisinde kafeterya, süs havuzu, vatandaşlarımızın spor yapabilecekleri fitness grubu, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, çocuklarımızın rahatlıkla oynayabilecekleri oyun grupları, kum havuzu gibi donatılar olacak. Kamelyaların ve bankların da yer alacağı parkımız, 7´den 70´e herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir yer olacak. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum? ifadelerini kullandı.

İncelemelerin ardından bölgedeki iş yerlerini ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların hal ve hatırını sorarak, onlarla keyifli sohbetlere imza attı. Vatandaşlar ise Kocasinan Belediyesi´nin yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik