KOCASİNAN ÇEVRE DOSTU YERALTI KONTEYNER SAYISINI ARTIRIYOR

KOCASİNAN ÇEVRE DOSTU YERALTI KONTEYNER SAYISINI ARTIRIYOR

Kocasinan Belediyesi, nüfusun yoğun olduğu noktalara toplam 60 adet yeraltı çöp konteyneri yerleştirirken, ilçe genelinde toplam 2 bin adet çöp konteynerini de yeniledi.

Kocasinan Belediyesi, nüfusun yoğun olduğu noktalara toplam 60 adet yeraltı çöp konteyneri yerleştirirken, ilçe genelinde toplam 2 bin adet çöp konteynerini de yeniledi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, titizlikle yürütülen temizlik çalışmaları sayesinde vatandaşlara daha hijyenik bir ortam sunduklarını söyledi.

Daha temiz ve daha çevreci bir Kocasinan için çalıştıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, temizlik işlerine büyük önem verdiklerini ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar, ?Temizlik imandadır´ anlayışıyla daha yaşanabilir çevre için birçok projeyi hayata geçirdik. Daha temiz bir Kocasinan için hijyene dikkat ediyor, vatandaşlarımızın sağlığına azami önem gösteriyoruz. Bu çerçevede ilçe genelinde yaptığımız çalışmalarla şu ana kadar toplam 2 bin adet çöp konteynerini yeniledik. Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipleri tarafından ihtiyaca göre ve nüfusun yoğun olduğu bölgelere toplam 60 adet yeraltı çöp konteynerinin montajı gerçekleştirildi. Dünya standartlarında hizmet verdiğimiz uygulamayla vatandaşlarımıza daha hijyenik ve daha temiz bir ortam sunuyoruz. Ayrıca konteynerler sayesinde çevre temizliğine katkı sağlıyoruz.? diye konuştu.

Vatandaşlar ise yeraltı çöp konteyner uygulamasının güzel bir hizmet olduğunu belirterek, Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı