Kış bilim kampı bilgilendirirken eğlendiriyor

Kış bilim kampı bilgilendirirken eğlendiriyor

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Merkezi’ndeki Kış Bilim Kampları’nda çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor. 

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Merkezi’nde bu kış, öğrenciler için hem eğlenceli hem de bilgili geçiyor. Kayseri Bilim Merkezi’nde çocuklar için Kış Bilim Kampları birbirinden ilgi çekici ve güzel konu başlıkları ile dikkat çekiyor. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İç Anadolu Bölgesi'nin en büyük sosyal yaşam merkezi olan Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde faaliyet gösteren Kayseri Bilim Merkezi’nde 4 dönemlik Kış Bilim Kampı düzenleniyor.

24-25 Ocak’ta 8-10 yaş arası 1’inci dönem ile başlayan kamp programı, 26-27 Ocak’ta 11-13 yaş arası 2’nci dönem, 31 Ocak-1 Şubat’ta 8-10 yaş arası 3’üncü dönem ve 2-3 Şubat’ta 11-13 yaş arası 4’üncü dönem olarak devam ediyor.

Etkinlik programında, Origami Hayvanlar, Mikroskop Atölyesi, Robo Maç, Renkli Deneyler, Kodla Hama ve Elektronik Yapboz gibi konu başlıkları yer alıyor.

Kış Bilim Kampları’nın 1’inci ve 2’nci döneminde, birbirinden keyifli ve eğitici atölye çalışmalarına katılan öğrenciler, kamplarını tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Etkinlikler tüm hızıyla devam ederken, Bilim Merkezi’nde gençler ve çocuklar bilimsel bilgileri öğrenirken eğlenerek vakit geçiriyorlar. Bilim Merkezi’nde çok sayıda arkadaşlık edinen çocuklar, burada çok eğlendiklerini, birçok şey öğrendiklerini ve yaz sezonunu çok keyifli geçirdiklerini dile getirdiler.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kocasinan, LED teknolojisiyle 5 yılda 12 milyon TL tasarruf sağladı

Erciyes Kayak Merkezi'ne 12 adet tenis kortu kararı

Talas’ta kurban pazarına başvurular başladı

Kayseri'de ekmeğe zam

Başkan Yalçın Hemşireler Günü'nü unutmadı

Hayatı kabusa döndü, ‘zaman aşımından’ dosya düştü

"Köyümde Hayat Var Projesi, Türkiye için milat olacak"

"Tasarruf genelgesine aykırılık tespit edilirse yaptırım ve para cezası uygulanabilecek"

Spor AŞ'den Pınarbaşı'nda çocuk şenliği

Hacılar Belediyesi'nde SDS imzaları atıldı

Antika Pazarı

Mondi Home satışa çıktı

Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile

TBMM’de gündem oluşturdu

E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim

Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet