Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. tüketici memnuniyetini artırmak için daha önce başlatmış olduğu ilçe programlarına AKKIŞLA İlçesi ile devam etti. KCETAŞ ?tan yapılan açıklamada yöneticilerinin Akkışla Kaymakamı, Belediye Başkanı ve muhtarlarla bir araya gelinerek görüş alışverişinde bulunulduğunu bildirildi.
Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;
Enerji dolu programlara Akkışla ilçesi ile devam edildi ve ilk olarak ilçe kaymakamı İhsan Emre Aydın makamında ziyaret edildi. Ziyaret esnasından ilçe çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı. Kaymakam Aydın ise ilçede elektrik konusunda herhangi büyük çaplı bir sıkıntılarının olmadığını belirterek yapılan çalışmalar için teşekkürlerini iletti.
Daha sonra Belediye Başkanı Ali Ergül ziyaret edildi ve müşterek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretler akabinde Akkışla İlçesinin 14 Mahalle Muhtarlarıyla KAYMEK Kadın ve Gençlik Merkezinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıya KCETAŞ Dağıtım Varlıkları ve Şebeke İşletme Direktörü Şevki Özkan, Şebeke İşletme Müdürü Mustafa Öztekin, Tüketici Hizmetleri Müdürü Tarık Topaç, Elektrik Piyasası ve Saha Operasyonları Müdürü Turgay Güneş, Akkışla-Sarıoğlan İşletme Şefi Ali Kılıç ile 14 Mahallenin Muhtarının yanı sıra, TEDAŞ Kayseri Bölge Müdürü Deniz Koca da katıldı. Yapılan toplantıda mahallelerin sorunları ve talepleri ele alındı ve ilgili talep ve sorunların mevzuattaki yeri hakkında detaylı şekilde bilgi aktarıldı.
KCETAŞ Dağıtım Varlıkları ve Şebeke İşletme Direktörü Şevki Özkan yaptığı açıklamada; Şirket olarak her zaman muhtarlarla irtibat halinde olduklarını belirterek, memnuniyeti artırma ve talepleri yerinde dinlemek adına bu tür programlara tüm ilçelerde hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Özkan, katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkürlerini iletti ve tüketicilerin her türlü talep, şikayet ve öneriler için 444 7 186´yı arayabileceklerini, www.kcetas.com.tr ?den online bildirim yapabileceklerini ve cagri.merkezi@kcetas.com.tr den KCETAŞ ´a 7 gün 24 saat ulaşabileceklerini söyledi.
(18 Ağustos 2017) KCETAŞ TÜKETİCİ MEMNUNİYETİNİ ARTIRIYOR
Kayseri Haber Gazetesi
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de