KAYSERİSPOR´DAN TARIK ÇAMDAL´A YALANLAMA

KAYSERİSPOR´DAN TARIK ÇAMDAL´A YALANLAMA

BAŞKAN BEDİR, ?KONUYLA İLGİLİ HİÇBİR DÜŞÜNCEMİZ YOKTUR?

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Tarık Çamdal´ı transfer edeceği yönündeki haberlere açıklık getirdi. Resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?Konuyla ilgili hiçbir düşüncemiz yoktur´ dedi.

Süper Lig´de fırtınalar gibi esen ve ligin ilk yarısını 5.sırada tamamlayan Kayserispor, devre arası kampını Antalya´da sürdürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp hakkında birçok oyuncuyu transfer edeceği dedikodularının da ardı arkası kesilmiyor.

Son olarak Galatasaraylı oyuncu Tarık Çamdal´ın, Kayserispor´a gideceği yönünde haberler çıktı. Bu haberlere Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, yazılı açıklama yaptı. Konuyla ilgili hiçbir düşüncemiz yok diyen Bedir, şunları kaydetti: ?Bazı yayın organlarında kulübümüzün Galatasaraylı futbolcu Tarık Çamdal´ı istediği ve iki tarafın bu konuda görüştüğü iddia edilmiştir. Konuyla ilgili hiçbir düşüncemiz yoktur. Ayrıca; Her türlü soruya açık yürekle cevap veren yönetim anlayışımıza rağmen bize sorulmadan, haberimizin bile olmadığı böyle bir haber yayın yapanlara yakışmamış olup; Anadolu takımlarını, hele Kayserisporumuzu İstanbul takımlarının ?Pilot takımı´ gibi görme alışkanlığının da artık değişmesi gerektiğini düşünüyoruz.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek