Tarih: 23.06.2017 15:55

Kayserispor´da Rota Dielna

Facebook Twitter Linked-in

Teknik direktörlüğe Marius Sumudica´yı getiren ve peş peşe transferlere imza atan Kayserispor için Romanya´dan flaş iddialar geldi. Ajansspor´da yer alan habere göre rotada Dielna var.
Rumen basınında yer alan habere göre; Kayserispor, Sumudica´nın eski takımı Astra´da forma giyen 33 yaşındaki savunma oyuncusu Cristian Sapunaru´nun transferinde anlaşma sağlayamadı. Sapunaru´nun Kayserispor ile anlaşmaya vardığı ancak kulüpler arasında anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Astra´nın tecrübeli futbolcu için 500 Bin Avro istediği ancak sarı-kırmızılıların Sapunaru´nun yaşını da göz önüne alarak bu rakamı vermek istemediği vurgulandı.
Görüşmelerin askıya alınmasının ardından Kayserispor´un rotasını bir diğer savunma oyuncusu Claude Dielna´ya çevirdiği ifade edildi. Geçen sezon Dinamo Bükreş´te kiralık olarak forma giyen ve Sheffield Wednesday´deki sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Fransız oyuncu ile ilerleyen günlerde görüşecek olan Kayserispor´un anlaşma sağlamasının beklendiği dile getirildi. Dinamo Bükreş´te kalmak için aylık 25 Bin Avro isteyen Dielna´ya daha çok para önerecek olan Kayserispor´un bu transferi sonuçlandıracağı kaydedildi.

Haber: Murat TURP


Video Haber


(23 Haziran 2017) Kayserispor´da Rota Dielna
Sarı-Kırmızılı Ekip, Savunmayı Güçlendirecek Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —