Kayserispor´da Rota Dielna

Kayserispor´da Rota Dielna

Sarı-Kırmızılı Ekip, Savunmayı Güçlendirecek ...

Teknik direktörlüğe Marius Sumudica´yı getiren ve peş peşe transferlere imza atan Kayserispor için Romanya´dan flaş iddialar geldi. Ajansspor´da yer alan habere göre rotada Dielna var.
Rumen basınında yer alan habere göre; Kayserispor, Sumudica´nın eski takımı Astra´da forma giyen 33 yaşındaki savunma oyuncusu Cristian Sapunaru´nun transferinde anlaşma sağlayamadı. Sapunaru´nun Kayserispor ile anlaşmaya vardığı ancak kulüpler arasında anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Astra´nın tecrübeli futbolcu için 500 Bin Avro istediği ancak sarı-kırmızılıların Sapunaru´nun yaşını da göz önüne alarak bu rakamı vermek istemediği vurgulandı.
Görüşmelerin askıya alınmasının ardından Kayserispor´un rotasını bir diğer savunma oyuncusu Claude Dielna´ya çevirdiği ifade edildi. Geçen sezon Dinamo Bükreş´te kiralık olarak forma giyen ve Sheffield Wednesday´deki sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Fransız oyuncu ile ilerleyen günlerde görüşecek olan Kayserispor´un anlaşma sağlamasının beklendiği dile getirildi. Dinamo Bükreş´te kalmak için aylık 25 Bin Avro isteyen Dielna´ya daha çok para önerecek olan Kayserispor´un bu transferi sonuçlandıracağı kaydedildi.

Haber: Murat TURP



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var