Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu´nu makamında ziyaret ederek Kayseri´nin gelenekse lezzeti pastırması ve sucuğu konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Borsa olarak Kayseri´nin pastırma ve sucuğunu ön plana çıkartacaklarını söyleyen Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, ?Bu çalışmalarımız için tanıtımlara ve festivallere değer veriyoruz. Bunun için İstanbul ve Ankara´da festivaller düzenleyeceğiz. Türkiye´nin dört bir yanında restoranlardan, evimizdeki sofralara kadar Kayseri´nin pastırma ve sucuğu baş köşededir. Kayseri sucuğunun ve pastırmasının lezzeti farklıdır. Ve bizde bu lezzeti en iyi şekilde tanıtmanın çabasını güdüyoruz. Biz, her anlamda Kayseri ekonomisine katkı sağlamak için elbirliğiyle elimizi taşın altına koymalıyız. Mustafa Palancıoğlu Başkanımıza destekleri için teşekkür ederiz." dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dr. Palancıoğlu, ?Kayseri pasatırması, sucuğu, mantısı ve çemeniyle önemli ve marka bir şehir. Kayseri´nin pastırmasını ve sucuğunu ön plana çıkarmak için Melikgazi Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Kurum ve kuruluşlar arasındaki uyum ve çalışma kültürü oldukça önemli. Bizlerde bu uyum içerisinde şehrimize ve vatandaşlarımıza el birliği ile hizmet edeceğiz. Pastırma ve sucuk bizler için önemli ve ekonomimiz açısından da oldukça büyük bir paya sahip. Kayser için önem arz eden bu iki ürünü ön plana çıkarmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İnşallah Recep Bey´le bu konu hakkında güzel çalışmalar yapacağız.? diye konuştu.
Karşılıklı fikir alışverişlerinin kurumları güçlendirdiğini söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, Başkan Recep Bağlamış´a ziyaretleri için teşekkür etti.
21 Ocak 2026 tarihine ait Kayseri namaz vakitleri belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan günlük takvime göre Kayseri’de bugün imsak, güneş, öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazı saatleri netleşti.
TFF Hukuk Müşavirliği, Süper Lig’in 18. haftasında oynanan maçların ardından PFDK’ya sevk edilen kulüpleri açıkladı. Disiplin listesinde İstanbul ve Anadolu ekipleri yer alırken, Kayserispor’un durumu da netleşti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, İstanbul’da 17 yaşındaki Atlas Çağlayan’ın sokak ortasında öldürülmesine sert tepki göstererek, “Ahmet Minguzzi cinayeti adeta tekerrür etti” dedi.
Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş., SPK kapsamında yapılan bağımsız derecelendirmede aldığı yüksek puanla Borsa İstanbul’da önemli bir eşiği geride bıraktı. Detaylar Kayseri Haber'de..
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir sünger fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ay Yıldızlı Türk Bayrağı’na yönelik saldırıyı sert sözlerle kınadı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.
Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.