Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Hocalı Katliamının 27. yılı münasebetiyle Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu´nda anma programı düzenlendi.
Programa Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak, STK temsilcileri, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Programda saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Azerbaycan Milli Marşı´nın ardından şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı.
Programda bir konuşma yapan Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak ? Hain Ermeni askerleri tarafından savunmasız ve silahsız 613 soydaşımız bundan tam 27 yıl önce şehit edilmiştir. Kanayan yaramız halen kabuk bağlamamış, ilk günkü acısını korumaktadır. Kayseri Ülkü Ocakları olarak bizlerde Hocalı katliamının yıldönümünde değerli katılımcılarımız ile birlikte kardeşimiz Azerbaycan Türklerinin acısını paylaşıyoruz. Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz. ?dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Doç. Dr. Yahya Bağçeci, Öğretim Görevlisi Aslı Aliyeva ve Azerbaycan Türklüğünü temsilen Ferhat Bedelov, Azerbaycan ve Hocalı Katliamı hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Programın ardından katılımcılara Kayseri Ülkü Ocakları´nın Hocalı Katliamı ile ilgili olarak hazırladığı kısa film izletilirken, konuşmacılara günün anısına plaket takdim edildi.
Diğer yandan Kayseri Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatı da Doğu Türkistan´daki Çin zulmü ve Hocalı Katliamının 27. Yıldönümü sebebiyle Kartal Şehitliğinde toplanarak anma programı gerçekleştirdi.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de
Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...