Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin, Van’da birlikte görev yaptıkları Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret etti.
Belediye girişinde başkan yardımcıları ve daire müdürleri tarafından karşılanan Org. Çetin, Başkan Yalçın ile ayaküstü sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Karşılamanın ardından makama geçen Org. Çetin, daha önce telefonla tebrik ettiği Başkan Mustafa Yalçın’a şimdi bizzat hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu dile getirdi. Ziyarette Jandarma Genel Komutanı Org. Çetin’e İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik de eşlik etti.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da Jandarma Genel Komutanı Org. Çetin’i belediyede ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade ederek, “Sayın komutanım Talas’a ve belediyemize hoş geldiniz. Sizleri burada görmekten büyük onur duyduk. Görev süreniz boyunca yaptığınız fedakârlıklar herkesin malumu. ‘Türkiye sizinle gurur duyuyor’ sözü sizin için az kalıyor. Sizinle Van’da görev yaparken tanıştık. Hem bizim hem de ülkenin üzerinde teröre karşı şemsiye olarak bize yön verdiniz, destek oldunuz. Bu da bizi için ayrı bir güzellik oldu.” diye konuştu.
KOMUTANDAN JANDARMA HEYKELİ
Ziyarette Başkan Yalçın tarafından Org. Çetin’e özel yapılmış bir tespih ve dolma kalem ile cam sanatından icra edilmiş Selçuklu yıldızı bir tablo hediye edildi. Başkan Yalçın Org. Çetin’e ayrıca Geçmiş Zaman Yansımaları Talas albümü ile Yaman Dede kitabı hediye etti.
Jandarma Genel Komutanı Org. Çetin ise Başkan Yalçın’a bir jandarma heykeli ile mukabele etti. “Jandarma halkın yanında” diyen Org. Çetin, hayatın her aşamasında insanların huzur ve refahı için gayret sarf ettiklerini ifade etti.
ŞEREF DEFTERİNİ YAZDI
Öte yandan Org. Çetin, Başkanlık girişinde şeref defterini de yazdı. Başkan Yalçın’ın başarılı çalışmalarına dikkat çeken Org. Çetin, şu satırlara yer verdi: “Kayseri Talas Belediye Başkanı ve değerli çalışanlarını ziyaretten dolayı çok memnun oldum. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Saygı ve hürmetlerimi sunarım.”
(13 Mart 2020) JANDARMA GENEL KOMUTANI ORG.ÇETİN’DEN YALÇIN’A ZİYARET
YALÇIN: TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR
Kayseri Haber Gazetesi
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.