İNCESU´DA DARBEYE HAYIR

İNCESU´DA DARBEYE HAYIR

HİZMETE DEVAM

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 15 Temmuz´daki darbe girişiminden bu yana meydanlarda demokrasi nöbeti tuttuklarını, gündüzleri ise vatandaşa hizmete devam ettiklerini söyledi.
İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "Vatanın bölünmez bütünlüğüne karşın 15 Temmuz da yapılan darbe harekatı sonrasında meydanlardaki Demokrasi Nöbetimiz devam ediyor. Bunun yanı sıra vatandaşlarımıza da hizmet yolundaki görevlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz" dedi.
"Gündüzleri belediyede vatandaşlarımıza hizmet için mücadele ederken akşamları da Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin ve milletimizin yanında yer alarak meydanlardaki Demokrasi Nöbetimizi devam ettiriyoruz" diyen Başkan Karayol, "Yapılan hizmetlerimiz kapsamında belediyemize mahalle olarak yeni bağlanan Subaşı ve Şeyhşaban mahallelerimiz arasındaki ulaşım yolunu kısaltmak adına yaptığımız asfalt yolu bitirmiş durumdayız. Bu yolun yapımını Kayseri Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordineli bir şekilde yürüttük. Alt yapı çalışmalarını İncesu Belediyesi olarak biz yaptık, asfalt çalışmalarını da Kayseri Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılmıştır. Bu yolun yapımı sonrası Şeyhşaban mahallemiz ile İncesu merkez arasındaki mesafeyi 13 km kısaltmış olduk. Bu saatten sonrada Büyükşehir Belediyemizin ulaşım hizmetleri başlayacaktır. İnşallah yapmış olduğumuz bu hizmetlerden vatandaşlarımız iyi günlerde faydalanırlar" dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı
‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”