Büyükşehir Belediyesi´nin Beyazşehir ve Köşk Mahalleleri ile Talas ilçesi Bahçelievler Mahallesi´ne yaptırdığı sosyal yaşam merkezlerinin inşaatları hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her üç inşaatta incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, incelemeleri sırasında harç koyarak, duvar ördü.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, incelemelerine Beyazşehir Mahallesi´nde yapılmakta olan Sosyal Yaşam Merkezi ile başladı. 10 Mart´ta temeli atılan sosyal yaşam merkezi inşaatının son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Çelik, sosyal yaşam merkezi inşaatına emeğiyle bizzat katkıda da bulundu. Sosyal yaşam merkezinin duvar yapımına katılan Başkan Mustafa Çelik, harç koyarak duvar ördü.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi inşaatından Köşk Mahallesi´ne yapılan sosyal yaşam merkezinin inşaatına geçti. Başkan Çelik, 7 Mart´ta temeli atılan ve hızla devam eden sosyal yaşam merkezi inşaatının son durumu yerinde gördü. Çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Çelik, sosyal yaşam merkezlerini kısa sürede halkın hizmetine sunmak için yoğun bir şekilde çalışıldığını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra Talas´a geçerek Bahçelievler Mahallesi´nde yapılmakta olan sosyal yaşam merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Temeli 6 Temmuz´da atılan sosyal yaşam merkezi inşaatının hızla devam ettiği görüldü.
Büyükşehir Belediyesi´nin üç ayrı mahallede yapmakta olduğu sosyal yaşam merkezlerinde yüzme havuzlar, fitness salonları, KAYMEK kurslarının verileceği derslikler, çok amaçlı salonlar, oyun alanları ve kreş gibi birimler bulunuyor.
(9 Ağustos 2017) HARÇ KOYDU, DUVAR ÖRDÜ
Kayseri Haber Gazetesi
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de
Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...
Kocasinan'da öğrencilere ücretsiz kahvaltı projesi için ihale süreci başladı...Detaylar Kayseri Haber'de