FETÖ´NÜN BÖLGE SORUMLUSUNA

FETÖ´NÜN BÖLGE SORUMLUSUNA

7,5 YIL HAPİS

Kayseri´de FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında esnaflardan ve öğrencilerden ´bölge sorumlusu´ olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan ihraç gelir uzman yardımcısı sanığa 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada Vergi Dairesi´nde gelir uzman yardımcısı iken KHK ile ihraç edilen tutuklu sanık M.S.G. ve avukatı hazır bulundu.

Tanık beyanlarında örgüt içerisinde Melikgazi bölgesinde esnaflardan ve öğrencilerden sorumlu olduğu, örgütten bağlantısı kopmuş insanları yeniden örgüte kazandırmak için çalışan ?ümitcilik´ yaptığı iddia edilen sanık M.S.G., üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, ?Örgütte ´Bölgeci´ değildim. Tanık beyanlarında ´ümitçi´ olduğumu söyleniyor. ´Ümitçiliği´ de ilk defa duydum. Melikşah´ta ailemin geçimini sağlamak için çalıştım. Ailem zor durumda mağdur olduk. Örgüt üyesi değilim. Melikşah Üniversitesi´nde Personel Daire Başkanlığı´nda çalıştım. Bir çok kişi gelir ve özgeçmişini bırakırdı. Tanıkların hiç birini hatırlamıyorum. 2013 yılında Kayseri´den bağımı kopartıp, İstanbul Vergi Dairesi´ne atandım. Suçsuzum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık M.S.G.´ye ?silahlı terör örgütü üyesi olma´ suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası ile sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.


Haber Kaynak : İHA

11 kaçak göçmen Yunus Timleri’ne yakalandı
Kayseri'de okul ve çevreleri denetlendi
Alkol kaçakçılarını boş şişeler ele verdi
Aranan cezaevi firarisi bazanın altından çıktı
Kayseri emniyeti huzuru bozan araçları denetledi
54 yıl hapis cezası bulunan kadın yakalandı
Aranan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Tartıştığı eski eşini ve babasını vurdu
Çok sayıda tarihi eser ele geçirildi: 1 gözaltı
"kız alıp verme" kavgasında 4 tutuklama
"Zarar verme niyetim yoktu, olay kazara oldu"
DEAŞ üyesi sanığa hapis cezası
Zehir tacirine 10 yıl hapis cezası
Kaza ihbarına giden ambulans kaza yaptı: 3 yaralı
30 yakalama kararı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan kadın yakalandı