ERÜ’DE ‘KARİYER GÜNLERİ’ ETKİNLİĞİ

ERÜ’DE ‘KARİYER GÜNLERİ’ ETKİNLİĞİ

Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesince tertiplenen ’Kariyer Günleri’ etkinliğinde ‘Kariyer Planlama’, ‘Kariyer Yönetimi’ ve ‘Lisansüstü Eğitim’ konuları büyüteç altına alındı.

Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesince tertiplenen ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilen ’Kariyer Günleri’ etkinliğine; Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bayazıt ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış etkinliğin açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında emeği geçenlere teşekkür edip, öğrencilerin geleceğe hazırlanmalarında kariyer günlerinin önemine dikkat çekerek “Bu yıl mezun olan öğrencilerimize mezuniyet töreni yapmak için elimizden geleni yapacağız. Öğrencilerimize anketler yollanacak. Bu anketlerden gelen dönüşler neticesine ve pandemi şartlarına bakarak en azından açık bir alanda bir mezuniyet töreni yapılabileceğini düşünüyorum. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu yılki mezunlarımız ile bu sevinci ve bu gururu hep birlikte yaşamak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bayazıt’ın etkinlik hakkında verdiği bilgilerin ardından etkinlik, “Kariyer Planlama”, “Kariyer Yönetimi” ve “Lisansüstü Eğitim” konularında ki sunumlar ile devam etti. Kariyer günleri etkinlikleri, 16 Haziran 2021 tarihinde sona erecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı
'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı
Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak
Kayseri'de eğitimde büyük başarı
Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün
Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te
Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı
Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi
Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı
iki ayri protokol imzalandi
Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi
Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı
KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı
Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye
Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye