ERCİYES İÇİN YATIRIM ZİRVESİ

ERCİYES İÇİN YATIRIM ZİRVESİ

ÇELİK: ?ERCİYES´TE REKOR ZİYARETÇİ AĞIRLADIK?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes´e sezon öncesi yapılacak yatırımlarla ilgili bürokratlarıyla bir toplantı yaptı. Başkan Çelik, Erciyes´te 2017-2018 sezonunda rekor seviyede ziyaretçi ağırladıklarını açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi´nin yatırımları ile dünyanın önemli kayak merkezlerinden birisi haline gelen Erciyes yeni sezona hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi yapılan ve yapılacak olan çalışmalar Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik başkanlığındaki bir toplantıda değerlendirildi. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi´nin ilgili bürokratları ile Erciyes A.Ş. yöneticileri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Erciyes´te 2017-2018 sezonunun çok verimli geçtiğini belirtti. Sezon boyunca sadece bir gün olumsuz hava şartları nedeniyle tesislerin kapalı kaldığını ifade eden Başkan Çelik, ?Rekor seviyede ziyaretçi ağırladık. Türkiye ve uluslararası alanda yaptığımız tanıtım çalışmalarıyla verimli bir sezon geçirilmesini sağladık. Her yıl yaptığımız gibi sezon öncesi yaptığımız toplantıda önümüzdeki sezona girmeden yapacağımız işleri ele alıyoruz. Erciyes ile ilgili tüm birimlerimizin katılımıyla yaptığımız toplantıda bir dizi karar aldık. Sezona yetişecek şekilde planlamalarımızı yaptık? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Erciyes´i çok daha bilinir hale getirmek ve gelen ziyaretçilerin mükemmel bir yer ile karşılaşmalarını sağlamak için çalıştıklarını kaydetti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı
‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”