Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, ?narko-ilçe´ uygulaması kapsamında Develi´de metruk binalar, park bahçeler, açılması izne tabi umuma açık yerler, internet cafe, kafe ve eğlence yerlerinde narkotik inceleme yaptı.
Narko- uygulamasında 2 şahsa uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanma suçlarından işlem yaptı. Ayrıca piyasaya sahte para sürmeye çalışan bir kişi de Tomarza´da yakalandı.
Operasyonla ilgili bilgi veren Develi Kaymakamı Murat Duru, ?İlçemiz giriş çıkış noktaları ile ilçemizde bulunan metruk binalar, park bahçeler, açılması izne tabi umuma açık yerler, internet cafe, eğlence yerleri ve cafelerde Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerimizin ve beraberlerinde narkotik köpeğinin de katılımı ile gerçekleştirilen narko-ilçe uygulamasını yerinde denetledik. İlçemiz genelinde meydana gelebilecek terör, asayişe müessir olaylar, kaçakçılık ve organize suçlar ile ilgili olarak ilçemiz genelinde genel güvenliğin sağlanması, yasak olan her türlü silah, patlayıcı madde ve yasadışı eşyaların yakalanabilmesi, suç işlemenin önüne geçilmesi ve işlenmiş suçların firari şüphelilerinin/sanıklarının yakalanabilmesi amacıyla önleyici hizmetlere yönelik olarak narko- ilçe güvenlik uygulamasını ekiplerimiz gerçekleştirmişlerdir. Develimizin güzel insanları hemşehrilerimin güvenliği için gerçekleştirilen uygulamada görev alan ekiplerimize ve T.C Kayseri Valiliği İl Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de