AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, yeni oluşacak yönetimin önümüzdeki hafta şekilleneceğini söyledi. Çopuroğlu, ?Yönetimimizde Kayserimizin ilçelerinden, şehir merkezinden, sanayiciden, iş adamından, serbest meslek erbabından insanların olmasına gayret edeceğiz? dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, başkanlık makamında yaptığı açıklamada, şunları söyledi;
?Malum olduğu gibi geçtiğimiz hafta atanmamızdan sonra il başkanı olarak görevlendirilmiş bulunuyoruz. Bu süreçte özellikle Kayseri kamuoyuna teşekkür ediyorum. Ciddi manada teveccüh gösteriyorlar. Bir konunun altını özellikle altını çizmek istiyorum. Biz bugünlerde önümüzdeki büyük kongremiz için hazırlanırken, ayın 18´inde Ankara´da büyük kongremiz var. Kısmet olursa oraya yoğun bir katılım sağlayacağız. Bu kongremiz için hazırlıklar yaparken, diğer yandan da yeni yönetim listesi için çalışıyoruz. Malum Kayseri 1 milyon 350 bin nüfustan oluşuyor. Bu liste yapılırken, bunu özellikle göz ardı etmeyeceğiz dikkat edeceğiz. Kayserimizin ilçelerinden, şehir merkezinden, sanayiciden, iş adamından, serbest meslek erbabından insanların olmasına gayret edeceğiz. Mümkün olduğu kadar gayretli çalışkan koşturabilecek arkadaşlarımızdan bir liste yapmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah bu istişarelerimiz sonucunda ayın 18´ine kalmadan listemizi kamuoyuyla paylaşacağımızı bildirip saygılar sunuyorum? dedi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.