Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan her yatırımı; Kocasinanlılara mutlu ve huzurlu ortamlar sunmak maksadıyla yaptıklarını belirterek, hizmetlerle vatandaşların gönüllerine dokunduklarını söyledi.
Başkan Çolakbayrakdar, özel eğitim gerektiren çocukları evlerinde ziyaret etti. Başkan Çolakbayrakdar, ilk olarak Argıncık Kayabaşı Mahallesi´nde ikamet eden 14 yaşındaki epilepsi hastası Furkan Eroğlu´nu ziyaret etti. Furkan´a ?Senin için geldim´ diyen Başkan Çolakbayrakdar, onunla bir süre sohbet edip, çok istediği tableti hediye etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Furkan, sevincini Başkan Çolakbayrakdar ile paylaştı. Başkan Çolakbayrakdar´ın sıcakkanlı sohbetinden etkilenen Furkan´ın mutluluğu yüzlerde tebessüm oluşturdu. Eroğlu ailesiyle keyifli sohbetlere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, her zaman onların yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, ?Çocuklarımıza gönülden verdiğimiz desteği artırarak devam ettiriyoruz. Onların yüreklerine dokunmak ve gözlerindeki yaşam sevgisinin ışıltılarını ortaya çıkarabilmek her şeye değerdir. Çocuklarımızın hayat standartlarını yükseltmek için elimizden geldiğince yoğun çaba sarf ediyoruz. Başta eğitim ve sağlık olmak üzere onlara yönelik düzenlediğimiz etkinliklerle her zaman yanlarında oluyoruz. Bundan dolayı Kocasinan´ımızı daha da yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için gece-gündüz demeden çalışıyoruz? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar´ın ikinci ziyareti ise Argıncık Talatpaşa Mahallesi´nde yaşayan 19 yaşındaki down sendromlu Bedriye Kızıl´a oldu. Kocasinan Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda Mimarsinan sosyal tesisinde düzenlenen düğün töreni ile gelinlik giyme hayalini gerçekleştiren Bedriye ile sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, ona çok sevdiği oyuncak bebeği ve düğünde çekilen fotoğraflarını hediye etti.
Son olarak ise Gaziosmanpaşa Mahallesinde Kartal ailesi ziyaret edildi. Doğuştan duyma engeli doğan ve iki ay önce takılan işitme cihazıyla duyabilme yeteneğini yeniden kazanan Elisa Hira ile yakından ilgilenen Fatma Çolakbayrakdar, çocukların bir gülümsemesinin her şeye bedel olduğunu ifade ederek, ?Çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizim için çok keyifli. Biz, hep onların yanınızdayız? dedi. Elisa Hira´nın annesi ise çocuğunun artık konuşmaya başladığını ve ?Anne´ demeyi öğrendiğini dile getirerek mutluluğunu paylaştı.
Aileler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kocasinan Belediyesi´nin hizmetlerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.