Kent genelinde faaliyet gösteren çiçekçiler, 14 Şubat hazırlıklarını günler öncesinden tamamlarken, canlı ve yapay çiçek aranjmanları en çok tercih edilen ürünler arasında yer aldı. Çiçekçilik yapan Arif Kahraman, yapay ve canlı çiçek gruplarında geniş bir ürün yelpazesi sunduklarını belirterek, “Uzun yıllardır bu sektörün içerisindeyiz. Her bütçeye uygun çiçeklerimiz var. Mağazamızda 500 TL’den 30 bin TL’ye kadar farklı seçenekler bulunuyor. 14 Şubat için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Şükürler olsun, işlerimizden memnunuz” dedi.,

Artan maliyetler nedeniyle son dönemde yapay çiçeklere talebin arttığını ifade eden Kahraman, “Önceden daha çok canlı buketler tercih ediliyordu. Ancak fiyat artışları sonrası vatandaşlar kalıcı ürünlere yönelmeye başladı. ‘Bir kere alayım, kalıcı olsun’ düşüncesi hakim. Bu nedenle yapay aranjmanlara ilgi arttı” diye konuştu.
Özellikle özel günler ve kız isteme merasimleri için hazırlanan gösterişli aranjmanların dikkat çektiğini kaydeden Kahraman, 202 gülden oluşan özel tasarım bir buketin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Kahraman, gençlerin ve öğrencilerin de 14 Şubat’ta önemli bir müşteri kitlesi oluşturduğunu belirterek, “Gençler sevgililerine, evliler eşlerine, nişanlılar nişanlılarına çiçek alıyor. Adrese teslim hizmetimizle Kayseri genelinde aynı gün teslimat yapıyoruz. Ayrıca 81 il ve 156 ülkeye aynı gün gönderim sağlıyoruz” ifadelerini kullandı. Teslimat konusunda herhangi bir sorun yaşamadıklarını dile getiren Kahraman, tüm Kayseri halkını mağazalarına davet etti.
Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) tarafından önlisans öğrencileri ve mezunlarına yönelik olarak geçen yıl ilki düzenlenen ödüllü proje yarışması 'StartUp MYO'nun ikincisi için hazırlıklara başlandı.
Yeşilay Kayseri Şubesi’nin olağan genel kurulunda Mustafa Demir, tek liste ile girdiği seçimlerde başkan seçildi.
Ramazan’a sayılı günler kala kırmızı et fiyatları yeniden yükselişe geçti. Ulusal Kırmızı Et Konseyi’nin açıkladığı son veriler, özellikle İç Anadolu’da dikkat çeken artışı ortaya koydu.
Emniyet Teşkilatı Sendikası İl Temsilciliği yetkilileri, Kayseri’de suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyon sırasında yaralanan özel harekat polisini tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Öğrenci servisinin TIR’a arkadan çarptığı kazada ağır yaralanan servis şoförü Celal Karatut, hastanede doktorların 2 gün süren müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Yahyalı’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Kapuzbaşı ile Ulupınar Mahallesi arasındaki yolda hasar meydana geldi.
Kayseri’de Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası Yakup Çalık’ın (5) tedavi görmesi için başlatılan yardım kampanyasında Annesi yardım çağrısında bulundu.
Kayseri’de 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla çiçekçilerde yoğunluk yaşandı. Sevgilisine çiçek almak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren çiçekçilere akın etti.
Kayseri'de dün etkili olan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkilerken, itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği olay sayısı açıklandı.
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, parti teşkilatıyla gerçekleştirdiği toplantıda, ortak akıl ve dayanışma vurgusu yaptı.
Kayseri’nin Melikgazi ilçesi genelinde etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.
Kayseri Devlet Hastanesi'nde 8 yılda 12.5 milyon kişiye hizmet verildi, statüsü A2 grup seviyesine yükseldi
Erciyes'te eşler arası "Artık çekilmez oldun" yarışması düzenlendi.
Argıncık Esnaf Odası’nda yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul’da mevcut başkan Sayit Akpınar güven tazeledi.